Imanje u Lisoviću spremno za nove farmere

Imanje u Lisoviću spremno za nove farmere

Autor: | 09/09/2010

0

Pinkovo seosko imanje u Lisoviću skoro je spremno za nove VIP seljake, koji će se u nedelju useliti na „Farmu 3"! Ekipa Pressa posetila je gazdinstvo na kome radnici Pinka privode radove kraju - muškarci kose travu i postavljaju police, dok je ženski deo ekipe zadužen za pranje posuđa, kačenje zavesa i širenje heklanih stolnjaka.
Prostorije farme ostale su iste. U spavaćoj sobi izbrojali smo 21 krevet, koji će još samo nekoliko dana biti prazni. Čajnici, drvene posude i šerpe čekaju vredne zvezde srpske estrade da zasuču rukave, dok su nove sekire naoštrene za jači deo ekipe. Organizatori su srušili tuš-kabinu u dvorištu i kamenu stazu koju su Miloš Bojanić i Raka Radović napravili u prošlom serijalu. Na mestu gde je bio tuš nalaze se cepanice drva koje čekaju da ih novi ukućani spreme za ogrev. Za nove farmere neće biti zime - u dnevnoj i spavaćoj sobi nalazi se „smederavac", a postoje i peći u štali, gazdinoj kući i sobi za izolaciju.

Famozno kupatilo u Lisoviću, na koje su se mnogi žalili, ostalo je isto. VIP seljaci će se kupati u velikom, drvenom buretu ispod kojeg je metalno korito i kofa sa natpisom „voda za kupanje". Za one koji će donositi vodu spreman je bunar, kao i nekoliko drvenih avana za presipanje vode.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: farma

Najnovije vesti