Himnu prve srpske televizije peva Marija Šerifović

Himnu prve srpske televizije peva Marija Šerifović

Autor: | 16/09/2010

0

Čelni ljudi "Foks" televizije, koja će se od 20. septembra zvati "Prva srpska televizija", predstavili su na prvoj konferenciji za medije sadržaj programa i svoje zaposlene za novu sezonu. Domaćin konferencije bio je voditelj Ivan Ivanović koji kaže da je televiziji promenila svoj vizuelni identitet, informativni sadržaj, a zabavni program upotpunjen je novim emisijama. Novi format Prve srpske televizije gledaoci će imati prilike da vide od 20. septembra.
- Nas zaposlene obavezuje da opravdamo očekivanja koja smo zacrtali. Na našoj televiziji gledaoci će imati prilike da gledaju najbolji informativni program upotpunjen zabavnim sadržajem. Puštaćemo fantastične filmove i serije uz koje će uživati sve generacije. Iako se mnogo govori o tome da li možemo da se izborimo sa konkurencijom i da opravdamo ime koje smo sami sebi nadenuli - ja poručujem da možemo sve! -
poručio je Ivanović.
Što se zaposlenih na Prvoj srpskoj televiziji tiče, za vesti su zaduženi Zoran Baranac i Branka Nevistić koja će ih uređivati vikendom. Kviz „Milioner" i dalje vodi Ivan Zeljković, dok je Mašan Lekić zadužen za rasvetljavanje zločina. Sa Zoranom Kesićem gledaoci će uživati uz „Fajront republiku". Prva srpska televizija je, poput konkurencije, rešila da sadržaj upotpuni prikazivanjem rijaliti programa, pa će gledaoci uživati uz „Vip Survajver", koji će kao i prethodne tri godine voditi Andrija Milošević. Projekat „Volim Srbiju" vodiće Milorad Mandić Manda, dok će mu glavni asistenti biti glumac Nenad Okanović i Ajs Nigrutin. Za novi Foks smišljena je i himna koju peva pobednica Evrovizije Marija Šerifović.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Ivan Ivanović