Ana Stanić u drugom stanju?

Ana Stanić u drugom stanju?

Autor: | 02/10/2010

0
Ana Stanić i njen dečko Momčilo Lavrnić zakazali su venčanje za 16. oktobar, a odluku da stanu na „ludi kamen“ doneli su naprečac, jer je pevačica ostala u drugom stanju. Naime, kako „Alo!“ saznaje, Stanićeva je uradila test za trudnoću koji je bio pozitivan i odmah se uputila kod ginekologa.
- Pre desetak dana Ana je posumnjala da je trudna i odmah kupila test za trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju, a ona je zaključila na osnovu simptoma da je već u drugom mesecu blagoslovenog stanja. Odmah je vest saopštila Momčilu, koji ju je savetovao da ode kod lekara i izvadi krv kako bi bili sigurni. Pevačica je za rezultate testa rekla svojim najbližima, koji su bili presrećni, jer znaju da ona i njen dečko već duži period rade na potomstvu - rekao je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodao da je Stanićeva dva dana nakon saznanja zakazala venčanje.
- Kada je obavila pregled kod ginekologa, vratila se kući i nije htela ništa da priča i komentariše, već je nabacila zagonetan osmeh i ćutala. Posle samo dva dana saopštili su najužem krugu porodice da će se sredinom oktobra venčati i napraviti slavlje za nekoliko desetina ljudi - dodao je naš izvor.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana stanić