Milić Vukašinović našao ženu svog života kojoj tepa Su!

Milić Vukašinović našao ženu svog života kojoj tepa Su!

Autor: | 06/10/2010

0

Roker Milić Vukašinović je ponovo zaljubljen! Nakon raskida romanse sa bivšom stjuardesom Ninom zbog "Fejsbuk" afere sa Antonelom iz Nemačke, Milić je započeo strastvenu vezu sa Suzanom iz Smedereva, koju je prvi put javnosti predstavio na "Storijevoj" žurki! Muzičar se pohvalio da je našao ženu svog života, s kojom je započeo zajednički život.
- Zarekao sam se da nikada više neću da živim ni sa jednom ženom. Međutim, dogodila mi se Suzana, kojoj tepam Su, i sve to je palo u vodu. Ona mi je prva poslala pozdrav na 'Fejsbuku', nakon čega smo uspostavili kontakt. Kada smo postali intimni, slali smo jedno drugome naše slike i maštali da budemo zajedno -
ushićeno se pohvalio Milić, ne želeći da otkrije prezime svoje drage. Roker kaže da je konačno uspeo da se "otarasi" i Nine i Antonele, koje je samo iskoristio za reklamu svoje knjige.
- Kada sam raskinuo sa Ninom i Antonelom, jednim udarcem sam ubio dve muve! Iskoristio sam ih da bih sebi napravio reklamu za knjigu. Sa Su je drugačije, čak je zbog mene dobila otkaz zato što je po celu noć četovala, pa sutradan nije bila sposobna za posao
- kaže Milić za "Press", i dodaje:
- Sa Suzanom sam osetio nešto što se ne doživljava svaki dan. Naime, vodili smo ljubav SMS porukama u kojima smo opisivali šta bismo radili u krevetu. E, to je prava ljubav - kad možeš da imaš seks sa nekim putem mobilnog i doživiš orgazam. Ja sam seksualno hiperaktivan i non-stop sam naložen, a Su je poput mene. Prvi put sam našao ženu koja ima isti seksualni senzibilitet kao ja! - priča Milić.


Roker je ludo zaljubljen, ali ne planira brak.
- Ne razmišljam o braku dok Su ne reši probleme sa mužem koji ju je maltretirao. Njena dva sina ostala su da žive sa ocem, jer su se tako dogovorili sa Suzanom, a ona se pokupila i došla kod mene!
- kaže Milić. Suzana ipak priznaje da bi volela da se uda za rokera!
- Kad rešim porodične probleme sa svojim mužem, možda ću se udati za Milića, ali o tom - potom. On je čovek kakvog sam želela pored sebe. Konačno sam ostvarila svoj san. Gledala sam ga na televiziji, a sad sam zahvalna Bogu što se pojavio u mom životu. Pored njega se osećam kao kraljica i ne smeta mi to što je zavisnik od seksa. Sigurna sam u njegovu ljubav i nisam ljubomorna na druge žene -
rekla je Suzana.
Vukašinović poručuje da je nevenčanu suprugu Ninu zauvek izbrisao iz života.
- Iste noći kada me je izbacila iz stana zbog navodne pedofilije, napio sam se i izbrisao je iz života. Ta gospođa više ne postoji za mene! Zbog nje mi još uvek nisu vratili kompjuter koji su mi zaplenili, iako su mi potvrdili da nema nikakvih dokaza protiv mene da sam pedofil. Ceo moj život je u tom kompjuteru, hendikepiran sam bez njega - požalio se roker. Milić Vukašinović je ubeđen da nekome sa Pinka ne odgovara da on uđe na "Farmu":
- Ne daju mi da uđem na 'Farmu' zato što znaju da ću biti dominantan i da ću pobediti. Neko iz produkcije me mrzi i ne dozvoljava mi da učestvujem! Kada bih ušao, sigurno bi bilo seksa i gledaoci bi uživali, jer to žele da gledaju. Jedino sa Vendi bih imao seks. Ne znam s kim bi, osim sa mnom, mogla da ga upražnjava - samouveren je Milić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin