Sani: Nataliju sada volim još više!

Sani: Nataliju sada volim još više!

Autor: | 17/10/2010

0

Iako se na Farmi čini da se između Baneta i Natalije odvija nešto više od prijateljstva i da se gledaoci često pitaju da li bi tu zaista mogla da se rodi ljubav, Natalijin suprug Sani tvrdi da je to samo igra, te da svojoj supruzi veruje, a sada je, kako ističe, i više voli. Natalija je sa Banetom dosta intimna, nerazdvojni su, a čini se da Bane na sve načine pokušava da je osvoji, što Nataliji vidno imponuje. Ona je prihvatila tu igru, a njen suprug kaže da je to samo bezazlena igra.
- Između Natalije i Baneta nema ničega. Dobro, ja znam šta je to, to je marketing. Oboje dobro znaju zašto to rade. Natalija se više zeza, to je na jedan način ventil kako bi mogla da izdrži tamo. Oni se ponašaju kao da su najbolji prijatelji, ali na farmi svako sebi mora da pronađe društvo da bi opstao. S druge strane, naravno da mi laska da moja žena na farmi bude najbolja riba - počinje priču Sani. Denser veruje u Natalijinu ljubav prema njemu.
- Ona je svesna da ima mene i dete i da ja nisam za bacanje, da se razumemo. (smeh) Natalija zna koliko vredim i koliko vredi naš brak. Poznajemo se 18 godina i ona dobro zna šta radi. Mora i ona da se opusti, pustite ih da se zezaju. Neka se zezaju, a neka ljudi pričaju šta žele. Pa šta bi bilo kada bi svi bili stegnuti.
Sani Nataliju podržava u svemu.
- Moj sin i ja sto odsto stojimo iza Natalije i podržavamo je u svemu. Ništa joj ne zameram. Istina je da Dejanu nedostaje mama, ali to je normalno. Svakom dečku sa 15 godina bi mama nedostajala - priča Sani koji sada Nataliju voli još više.
- Otkad je otišla, strašno mi nedostaje. I moj sin je primetio, pa mi kaže: "Pa ti nju sada više voliš nego pre", i to je zaista istina. Iza svoje žene stojim više nego ikada!
Inače, i Sani i sin Dejan retko kada gledaju farmu, kako zbog obaveza tako zbog bure koju je podigao odnos Baneta i Natalije.
- Ne gledamo "Farmu" zato što priče koje kruže prave lošu sliku. Mi dobro znamo ko je Natalija. S druge strane, previše radim, držim časove u plesnim školama, pripremam novi CD, spotove, mnogo je posla i sve mora biti spremno kada Natalija izađe - kaže Sani za Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: farma

Pročitajte još

Najnovije vesti