Milena Dravić: Proslava jubilarnog rođendana u krugu porodice

Milena Dravić: Proslava jubilarnog rođendana u krugu porodice

Autor: | 20/10/2010

0

Jedna od naših najpoznatijih glumica i velikan srpskog glumišta Milena Dravić proslavila je sedamdeseti rođendan u krugu porodice. Mada je navikla da za taj poseban dan okupi svoje prijateljice i organizuje veselu zabavu, takva prigoda ove godine je izostala zbog povrede i problema sa diskus hernijom njenog supruga Dragana Nikolića. Ipak legendarna glumica tog dana primila je bezbroj poziva, čestitki i poklona.
- Srećna sam jer mi se javilo mnogo sveta da mi poželi sve najlepše za rođendan. Nažalost, za razliku od prethodnih godina, kada sam organizovala zabavu na kojoj sam okupljala prijateljice, pravu proslavu ovog rođendana morala sam da odgodim za kasnije. Tog dana upriličili smo ručak u krugu porodice, kod kuće, sa Draganom i njegovom majkom Jelenom - kaže poznata glumica koja je početkom oktobra imala priliku da uživa u glavnom gradu Austrije.
- Beč je predivan grad. Tamo sam otišla sa glumačkom ekipom predstave „Harold i Mod“. Zaista je bilo prelepo. Takve ovacije publike odavno nismo doživeli. Sala uglednog pozorišnog teatra je bila krcata, pa smo se svi osećali uzvišeno. Posle predstave za nas glumce i ostale goste upriličena je gala svečanost - ponosno je ispričala Milena Dravić, koja je petodnevni boravak u Beču iskoristila i za obilazak kulturnih znamenitosti i druženje sa našim ljudima koji tamo žive.
- Beč je pun naših ljudi, koji su zaista gostoprimljivi, tako da sam se u ovom carskom gradu na Dunavu osećala kao kod kuće. Glumica Vesna Čip;ić i ja slobodno vreme smo iskoristile za uživanje u restoranima i obilasku Beča. Zaista je bilo super - ističe legendarna glumica koja, iako je  napunila sedamdeset godina, još izgleda mladoliko.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: milena dravić