Voditeljka Maja Žeželj na intezivnoj nezi Urgentnog centra

Voditeljka Maja Žeželj na intezivnoj nezi Urgentnog centra

Autor: | 21/10/2010

0

Maja Žeželj (45), poznata voditeljka „Dnevnika“ na Radio-televiziji Srbije, nalazi se na intenzivnoj nezi Urgentnog centra nakon što je u subotu kolabirala na poslu. Maja je u veoma teškom stanju, a lekari pokušavaju da shvate zbog čega već pet dana ima temperaturu višu od 40 stepeni. Posle iznenadnog kolapsa u zgradi televizije, poznata spikerka hitno je prebačena u Urgentni centar, gde je i dalje na opsežnim ispitivanjima. Izvor „Alo!“ otkriva da je Maja svesna i komunikativna, ali da ima izrazito visoku telesnu temperaturu, koju lekari nikako ne mogu da objasne.
- Ona je sada premeštena sa opšte intenzivne nege na šok B odeljenje i ima konstantnu temperaturu od 40-41 stepena. Odmah po prijemu joj je urađena kompletna dijagnostika: skener, ultrazvuk, analize krvi... Međutim, i dalje nije utvrđen uzrok ovako loše kliničke slike. Maja samostalno diše, nije intubirana, ali koristi masku sa kiseonikom -
otkriva izvor u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Kolege u RTS-u već danima sa zebnjom čekaju vesti iz Urgentnog centra.
- U subotu je radila ‘Dnevnik’, završila sa poslom i krenula kući. Naglo joj je pozlilo. Onesvestila se i svi smo bili u šoku jer se nije žalila ni na kakve tegobe. Samo sat vremena pre toga je čitala vesti - ispričao je Majin kolega sa RTS-a, za Alo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Maja Žeželj