Psiholog Jovan Marić najavljuje seks u novom rijalitiju "Parovi"

Psiholog Jovan Marić najavljuje seks u novom rijalitiju "Parovi"

Autor: | 26/10/2010

0

Poznati psiholog i seksolog Jovan Marić otkrio je da postoji velika mogućnost da se po prvi put u jednom srpskom rijalitiju dogodi seks pred kamerama i to u megalomanskom rijaliti-projektu „Parovi", koji uskoro kreće sa emitovanjem na „Hepi“ televiziji. Marić priznaje da će i on biti deo ekipe ovog novog rijalitija u okviru koga će poznati parovi, bilo da je reč o supružnicima, prijateljima ili rođacima, provesti zatvoreni 101 dan u luksuznoj beogradskoj vili čiji je domaćin glumac Milan Lane Gutović.
- Uvek sam tamo gde mogu da aktiviram svoju profesiju psihologa, a naročito seksologa kada je ovaj rijaliti u pitanju. Tri meseca, koliko će poznati parovi biti zatvoreni, mnogo je dug period da bi apstinirali. Tu može doći i do problema u njihovom odnosu, a sigurno će biti i flertovanja sa strane. Biće niskih udaraca i muvanja do ko zna koje granice, što će s druge strane publici biti interesantno. Ja sam želeo da im se obezbedi soba u kojoj bi mogli da vode ljubav a da ih ne snimaju kamere, što bi se zasluživalo nekom igricom ili glasovima publike. Ipak su to mladi ljudi koji se privlače i teško da će izdržati bez seksa -
rekao je Marić, koji je naveo da njegova supruga Danijela i on nikada ne bi pristali da u jedan takav rijaliti uđu kao takmičari.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: parovi