Isidora Bjelica odlučila da na Šri Lanci obnovi bračne zavete sa Nebojšom Pajkićem

Isidora Bjelica odlučila da na Šri Lanci obnovi bračne zavete sa Nebojšom Pajkićem

Autor: | 01/11/2010

0

Popularna spisateljica i dama sa najlepšim šeširima Isidora Bjelica, poznata kao intrigantna osoba koja svojim postupcima često pomera i ruši granice čvrsto utemeljenih pravila, i ovog puta nas je iznenadila. Naime, Isidora planira da, po uzoru na holivudske zvezde, sa svojim suprugom Nebojšom Pajkićem obnovi bračne zavete, ni manje ni više nego na Šri Lanci.
- Moji prijatelji iz „SriLankan Airlines“ želeli su da urade nešto lepo za mene i mog supruga. U razgovoru sa njima došli smo do toga da je odlična ideja da Šri Lanka treba da se promoviše kao idealna zemlja za organizovanje ekskluzivnih svadbenih ceremonija, koje će biti jeftinije od onih klasičnih srpskih. Razmišljala sam koga prvo da povedem da se venča na krajnje neobičan način, ali su moji Šrilančani uglas rekli: „Pa što ne bi ti ponovo potvrdila i izgovorila sudbonosno „da“. Svidela mi se ideja i došlo je do dogovora. Za par dana znaćemo tačan datum, Nebojšinog i mog ponovnog venčanja - vidno uzbuđenja rekla je Isidora Bjelica, koja uskoro izdaje još jedan roman pod nazivom „Santa Marija“, koji pruža jedan potpuno drugačiji pogled na ljubav Lenke Dunđerski i Laze Kostića.

- Nošnja koju dobijete prilikom sklapanja braka na Šri Lanci je prelepa i puna neobičnih detalja. Već sada kada se zamislim, veoma me zasmejava prizor Pajkića i mene kako sedimo na slonovima i obnavljamo bračne zavete. Sve je potpuno ludo - ističe kontroverzna književnica i dodaje da njoj i njenom suprugu, emotivno veoma znači obnavljanje bračnih zaveta.
- Nebojša i ja smo se venčali 1994. godine usred one nemaštine i bede. To je bila jedna zaista strašno siromašna i jadna svadba, bez svadbenog putovanja. Ovo je trenutak da to na jedan dobar način obnovimo, posle šesnaest godina braka - iskrena je Isidora. Osim euforije zbog obnove bračnih zaveta, šarmantna spisateljica i voditeljka ističe da je uzbuđena zbog revije šešira koju će u januaru upriličiti na Karibima.
- Da, to je zaista velika stvar za mene, na koju sam veoma ponosna. Velika revija mojih šešira biće upriličena 21. januara na Karibima na brodu „Eklips“. Pozvala sam moju prijateljicu Suzanu Perić da bude moja gošća sa haljinama. Biće to čarobno putovanje - ide se iz Majamija, do Meksičke obale, Kajmanska ostrva, Honduras. Presrećna sam i jedva čekam - zadovoljno je zaključila Isidora Bjelica.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti