Šeherezada i Onur stižu u Zagreb, gde će proslaviti prvu godišnjicu braka!

Šeherezada i Onur stižu u Zagreb, gde će proslaviti prvu godišnjicu braka!

Autor: | 05/11/2010

0

Najpoznatiji glumačko supružnički par Halit Ergenc i Berguzar Korel, junaci turske sapunice “1001 noć” posetiće Zagreb u nedelju. Popularni glumci dolaze u  Hrvatsku , kako bi snimili ekskluzivni promotivni spot za hrvatski trgovački lanac “Konzum”. Vreme će iskoristiti i da proslave prvu godišnjicu braka. Halit stiže u Zagreb već prekosutra, dok će mu se supruga Berguzar pridružiti dva dana kasnije.
Zvezde će odsesti u predsedničkom apartmanu hotela “Westin” od 180 kvadrata , gde će imati na raspolaganju dve spavaće sobe, ogroman dnevni boravak, kuhinju, sobu za poslugu, kupatilo sa saunom i džakuzijem. S obzirom na činjenicu da se luksuzni apartman nalazi na 13. spratu, par će moći da uživa u predivnom pogledu na ceo Zagreb.
Noćenje u ovom apartmanu košta “samo”  750 evra, a u tu cenu su uključeni i celodnevni tretmani, privatni vozači luksuznih limuzina i privatni kuvar koji priprema vrhunske specijalitete po želji gostiju. Organizatori  tvrde da su supružnici  skromni i da nisu imali previše zahteva. Čak će, kako tvrde, doputovati redovnim letom avio kompanije “Turkish Airways”. Jedini zahtev je bio smeštaj u hotelu sa pet zvezdica. Spot će se snimati u utorak i sredu, a lokacija za sada nije otkrivena. Glumci će biti prikazani u svakodnevnim i smešnim situacijama. Šeherezada i Onur će se u Hrvatsku vratiti u maju, kada je najavljeno da će posetiti i Beograd, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: šeherezada