Sergej Trifunović vodi šou na MTV-ju, prvi gost Masimo Savić

Sergej Trifunović vodi šou na MTV-ju, prvi gost Masimo Savić

Autor: | 10/11/2010

0

Mnogo muzike, dobrih video spotova, živih nastupa, intervjua „bez dlake na jeziku“, reportaža koje promovišu kulturni život – izgleda da region konačno dobija muzičku emisiju kakvu zaslužuje. „Hitoramu“ ćemo pratiti svakog petka, a reč je o projektu kojim MTV otvara vrata za regionalne muzičke zvezde. Posebno zanimljiv je i momenat gde će s njima, u ulozi voditelja, ćaskati popularni glumac Sergej Trifunović i šarmantna Ida Prester, pevačica hrvatskog sastava Lolobriđida.
„Hitorama“ je brza, duhovita emisija, zamišljena kao veliki muzički šou. U studiju su postavljene dve velike izvođačke bine na kojima će gosti uživo izvoditi svoju muziku, dok je punkt za razgovore teatarskog tipa, što nagoveštava da ćemo se i u intervjuima igrati i zabavljati. U tom kontekstu, u voditeljskom tandemu imamo jednog glumca, Sergeja Trifunovića, i jednu svestranu umetnicu, Idu Prester, koju domaća publika zna kao voditeljku sa HRT-a, ali i pevačicu sastava Lolobriđida. Ova emisija će se emitovati svakog petka u 20 sati – kaže za „Blic“ Marinela Kvapil, scenarista „Hitorame“.
U prvoj epizodi koja će se emitovati u petak, 26. novembra, ovaj atraktivan voditeljski tandem druži se s Masimom Savićem, Dubioza kolektivom i Sevdah bejbijem.
Napokon se kod nas dogodila jedna emisija koja je, po mom mišljenju, kombinacija „Hita meseca“ koji smo nekada voleli i šoua Džulsa Holanda, sa više stejdževa i fenomenalnim uslovima za živu svirku. Jasno je da me jako veseli što sam, kao umetnik koji je jako puno u svojoj karijeri napravio upravo živim izvođenjima, od MTV-ja odabran za gosta u prvoj emisiji – izjavio je Masimo nakon snimanja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin