Milorad Čavić najveća podrška Ivani Đerisilo posle operacije ramena

Milorad Čavić najveća podrška Ivani Đerisilo posle operacije ramena

Autor: | 11/11/2010

0

Romansa između našeg najboljeg plivača Milorada Čavića i odbojkašice Ivane Đerisilo oduvek je bila obavijena velom tajni, jer su oboje retko kada davali izjave po pitanju njihovog odnosa. Pre nekoliko dana Ivana je bila podvrgnuta operaciji ramena, a uz nju je sve vreme bio najbolji srpski plivač.
- Bila je uz mene kada sam imao operaciju kičme i bila mi je velika podrška kao što sam ja njoj posle operacije ramena koju je nedavno imala. Ona trenutno živi u Istanbulu i veliki je profesionalac. Ja za sada boravim u Beogradu, imam prijatelje, ali i prijateljice. Zar svaki susret sa njima mora da znači da postoji nešto više od prijateljstva - objašnjava Čavić.
Naša odbojkašica Ivana Đerisilo je prošle nedelje imala operaciju ramena, a kako bi sve vreme bio uz nju, Čavić je odlučio da propusti utakmice košarkaša i fudbalera Partizana u evropskim takmičenjima.
- Nisam bio na evropskim mečevima košarkaša i fudbalera Partizana jer je moja devojka Ivana Đerisilo ponovo operisla rame i taj hirurški zahvat obavljen je u Beogradu. Mislim da bi bilo korektno da budem uz nju u narednom periodu -
rekao je Čavić, koga sada retko možemo videti u noćnom provodu.
Iako su mnogi pisali da je posle svakog raskida par definitivno stavio tačku na svoju vezu, Ivana i Milorad nisu nikad komentarisali takve natpise, a skoro svaki put kada bi se osvajač srebrne medalje na Olimpijadi pojavio u javnosti bez Ivane, pisalo bi da su raskinuli. Čavić je nedavno izjavio da mu ne smeta pisanje o njihovom odnosu ukoliko je, naravno, istina.
- Kada je istina, neka se piše. Ali, poslednja tri-četiri meseca napisano je dosta neistina. Čitali smo 'izjave', a da ih nikad nismo dali - prokomentarisao je Milorad uplitanje medija u njihov privatan život. U vreme kada je Milorad dobio stan zbog svojih sportskih uspeha, pojavila se i informacija da je Ivana trudna i da par već uveliko oprema stan, što se na kraju ispostavilo kao još jedna netačna informacija, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin