Princ Vilijem poklonio Kejt verenički prsten Lejdi Dajane

Princ Vilijem poklonio Kejt verenički prsten Lejdi Dajane

Autor: | 17/11/2010

0

U prvom zajedničkom intervjuu posle zvanične najave venčanja, princ Vilijam i Kejt Midlton su za britansku Televiziju ITV ispričali kako su se upoznali, zašto je toliko vremena prošlo do prosidbe, a Vilijam je posebno naglasio koliko mu je bilo važno da svojoj budućoj supruzi da prsten koji je pripadao njegovoj majci, pokojnoj Lejdi Dajani. Njih dvoje navode da naravno razmišljaju i o zasnivanju porodice, ali da ne žele da žure kao i da im je sada najvažnije da se pripreme za venčanje.

Početak romanse
Vilijam: To je bilo davno. Upoznali smo se na Univerzitetu Sent Endrjuz i prvih godinu dana smo bili samo prijatelji. Mnogo vremena smo provodili zajedno i ubrzo smo shvatili da imamo ista interesovanja kao i da se odlično provodimo kada smo zajedno. Ona ima otkačen smisao za humor, što mi je u neku ruku pomoglo jer ja imam zaista “suv” smisao za humor... pa, bilo je zabavno.

Raskid i pomirenje 2007.

Vilijam: Bili smo veoma mladi, pokušavali da pronađemo sami sebe, i u osnovi to je bio pokušaj da otkrijemo naš put i odrastemo. Na kraju, sve je rešeno na najbolji način.
Kejt: U to vreme sam bila veoma nezadovoljna zbog raskida, ali to me je učinilo jačom osobom. Kada ste mlađi, zaista možete da izgubite deo sebe u vezi. Tokom tih nekoliko meseci razdvojenosti otkrila sam neke stvari o sebi i naučila da ih cenim, mada mi se to nije tako činilo tada.

Prosidba
Vilijam
: Zaprosio sam je pre otprilike tri nedelje u Keniji. Već duže vreme pričamo o tome pa to nije bilo neko veliko iznenađenje. Odveo sam je na jedno predivno mesto i pitao da li želi da se uda za mene. Čujete mnogo horor priča o prosidbama koje su krenule naopako ali sve je prošlo u najboljem redu i zaista mi je drago što je Kejt rekla “da”.
Kejt:
Bilo je zaista romantično. Nisam to očekivala... Za mene je to bio totalni šok i bila sam veoma uzbuđena.
Vilijam:
Odugovlačio sam sa prosidbom jer sam želeo da Kejt dam vremena da dobro razmisli o svemu, vidi šta se nalazi sa druge strane, i odluči da li joj takva situacija odgovara. 

Prsten Lejdi Dajane

Vilijam: Kao što ste verovatno primetili to je verenički prsten moje majke i on mi mnogo znači. I Kejt je sada važan deo mog života i jedini pravi izbor je bio da njoj dam ovaj prsten. Na žalost, moja majka neće biti tu da sa nama podeli radost i sreću, i moja namera je bila da ona, bar na ovaj način, bude blizu nas, i ne propusti ovaj dan. Prsten sam skoro tri nedelje nosio u rancu koji sam brižljivo čuvao, jer sam znao da ću biti u velikoj nevolji ukoliko izgubim prsten. Srećom, to se nije dogodilo.
Kejt: Prsten je predivan i za mene ima veoma specijalno značenje.

Poređenje sa Dajanom
Kejt:
Naravno, volela bih da sam imala priliku da je upoznam jer ona je bila sjajna osoba i inspiracija za mnoge. Očigledno je da će me u budućnosti često porediti sa njom i to me iskreno pomalo plaši.
Vilijam: Ne postoji pritisak takve vrste. Niko ne pokušava da uskoči u cipele moje majke. Svako je tvorac svoje budućnosti i Kejt se odlično snalazi u tome.

Deca
Kejt: Porodica je uvek bila uz mene i pomagala mi u teškim trenucima i nadam se da ćemo nas dvoje takođe imati srećnu porodicu.
Vilijam:
Mislim da ćemo ići korak po korak. Prvo treba da preguramo priču oko venčanja a zatim ćemo možda razmišljati o deci. Naravno, želimo da zasnujemo porodicu pa ćemo morati i to da planiramo.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin