Evu Longoriju muž varao sa ženom kolege košarkaša

Evu Longoriju muž varao sa ženom kolege košarkaša

Autor: | 18/11/2010

0

Eva Longorija i Toni Parker se razvode, a vest o kraju braka objavili su na svojim "tviter" nalozima.
- Sa velikom tugom moram da saopštim da smo Toni i ja odlučili da se razvedemo nakon sedam zajedničkih godina. Još se volimo i molimo za sreću onog drugog - objavila je pre nekoliko sati na svom “tviteru“ Eva Longorija koja je pre dva dana podnela papire za razvod braka. Istu poruku na svom profilu je ostavio i njen uskoro bivši suprug, uspešni košarkaš Toni Parker.
Kao glavni razlog razvoda trogodišnjeg braka, američki mediji navode prevaru. Toni je, navodno, već neko vreme u vezi sa Erin, suprugom košarkaša Brenta Barija, koji je igrao sa njim u San Antoniju. Iako je Eva kao razloge za okončanje braka navela nepremostive razloge, upućeni tvrde sasvim drugačije. Ona je, navodno, jednom prilikom u Tonijevom telefonu našla na stotine poruka od druge žene. I dok se radi na otrkivanju ove ljubavne afere, Eva ne gubi vreme već je, kako navodi magazin “People“, odlučila da od Parkera zatraži izdržavanje.
Glumica (35) i košarkaš (28) venčali su se u julu 2007, u jednom zamku nedaleko od Pariza. Pre toga su bili u vezi četiri godine, a upoznali su se na večeri nakon jedne košarkaše utakmice na kojoj je Eva bila sa svojim ocem, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: eva longoria