Kako su izgledali zatvorski dani Katarine Rebrače

Kako su izgledali zatvorski dani Katarine Rebrače

Autor: | 22/11/2010

0

Bivša manekenka Katarina Rebrača koja je provela sedam meseci u pritvoru zbog otkrivenih prevara sa svojim dobrotvnim fondom, otkrila je u intervjuu za Story kako je izgledao njen život u zatvorskoj ćeliji. Sobu od 12 kvadrata delila je sa pet zatvorenica, a omiljeno jelo joj je bilo - pasulj!
- Hrana uopšte nije toliko grozna. Pasulj je bio ponedeljkom i petkom i mogu da kažem da je bio fantastičan. Zaista je dobar,  tako da, ma koliko čudno zvučalo, jedva čekaš te dane. Raduješ se malim stvarima - rekla je Rebrača koja je otkrila da su sve zatvorenice od pribora mogle da koriste samo kašiku.
- Neverovatno je šta sve možeš da uradiš sa kašikom. Meni su čak napravile tort za rođendan. Možeš da oljuštiš voće, možeš i da ga isečeš, kao i da pasiraš keks - priča Katarina.
Duge zatvorske dane bivša manekenka je prekraćivala gledajući seriju "1001 noć", naravno tek kada su joj dozvolili da donese televizor.
- Fascinantno je koliko je ta serija popularna. Iako nikad pre nisam pratila serije, ovu sam gledala. Čak sam naučila i malo turskog jezika. Nekako, kroz seriju živiš drugi život. Izađeš malo iz sopstvene realnosti. I sad kad sam kod kuće gledam Šeherezadu - otkrila je Katarina koja je u zatvoru prevazišla i veliki strah od buba.
- Jako sam ih se plašila u početku, ali s vremenom ti ništa više ne smeta - kaže Katarina koja se trenutno brani sa slobode. Ukoliko dokaže svoju nevinost, planira da napiše knjigu "Moje parče neba", a okušala bi se i u "Survajveru" jer misli da bi posle svega lako opstala u džungli.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin