Mlada devojka Frana Lasića otkrila da su mnogo srećni i da uživaju u ljubavi

Mlada devojka Frana Lasića otkrila da su mnogo srećni i da uživaju u ljubavi

Autor: | 28/11/2010

0

Čuveni hrvatski pevač Frano Lasić pre nekoliko meseci demantovao je da je u vezi sa atraktivnom Sašom Lešnik, dvadesetčetvorogodišnjom Slovenkom koja studira turizam. Iako su često viđani u javnosti, nekoliko puta i fotografisani zajedno, pedesetšestogodišnji pevač nije želeo da govori o vezi sa zgodnon crnkom, verovatno zbog razlike u godinama. Ipak, devojka koja se može videti i na dve godine starim fotografijama u zagrljaju sa fatalnim Franom nedavno je javno rekla da uživa s harizmatičnim glumcem i pevačem legendarne pesme „Zagrljeni“.
- Srećni smo i zaljubljeni. Godine mi nisu bitne. Iako ne preferiram starije muškarce, oduvek su mi bili dragi. Frano me motiviše i ume odlično da kuva - rekla je Saša, koja je iz Ljubljane, gde se par i upoznao.
Ona je otkrila da je Frano imao poslovne obaveze u tom gradu. Blisko druženje je počelo prošle jeseni kad je došla u Zagreb da navija za Frana u televizijskom šou-programu „Ples sa zvezdama“. Od tada su često putovali zajedno, često su boravili u Beogradu, a zajednička strast im je muzika.
Posećivali su brojne koncerte, u Hrvatskoj, Sloveniji i u Beogradu, a ona je prošle godine prisustvovala beogradskoj proslavi Franinog rođendana, koji je za njega organizovalo njegovo društvo iz srpske prestonice, predvođeno Branislavom Stojakovićem, vlasnikom „Eurosalona“.
Ponovo su viđeni u Beogradu letos, gde su prisustvovali nastupu Nine Badrić u klubu „Cinema“. Ipak, najupečatljivije je njihovo zajedničko letovanje na Hvaru, gde su proveli nekoliko nedelja zajedno. Posetili su i Dubrovnik, gde su viđeni kako razmenjuju nežnosti. Saška je otkrila da je Frano izuzetno šarmantan, a izgleda da je prilično ponosna na svog starijeg dečka, jer je više desetina zajedničkih fotografija postavila na svoj profil „Fejsbuka“. Na njima se zaljubljeni par može videti zagrljen na koncertu Bajage, grupe „Van Gog“, kao i na mnogim žurkama i u noćnom provodu.
Izgleda da je Saška podmladila glumca, koji je vikendom često u provodu po diskotekama. Iako je odbio da komentariše vezu sa neobično privlačnom Slovenkom, mnogi su primetili njenu sličnost sa bivšom pevačevom devojkom, hrvatskom glumicom Dolores Lambašom, pa se ona povodom toga oglasila u hrvatskim medijima.
- Logično je da osobama koje su vas nekad uveseljavale, hrabrile, bodrile i volele, i sa kojima ste proveli neke godine, posle razlaza želite samo sreću i da vam je baš drago videti ih mirne i zadovoljne. Što se tiče poređenja sa njegovom devojkom, smatram da je svako od nas jedinka za sebe, bez obzira na boju kose i slične tričarije. Bilo koje poređenje dve osobe, pa makar i u fizičkom smislu, smešno je i čak zločesto u ovom slučaju. Rekla bih i nepotrebno, jer ni Frano ni njegova sadašnja devojka nisu zaslužili ovakav pritisak. Pustite čoveka da ljubi i neka bude ljubljen, pišite kako ih je lepo videti zajedno, pogotovo Franu ovako sretnog, i to s ovakvom lepoticom - rekla je Dolores.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Frano Lasić