Džej Džej: Rano je za udaju

Džej Džej: Rano je za udaju

Autor: | 29/11/2010

0

Jelena Janković još nema nameru da staje na ludi kamen. U intervjuu magazinu "Glorija", Jelena je rekla da ona i njen partner, crnogorski vaterpolista Mlađan Janović još nisu spremni na taj korak, iako su u vezi već dve godine. Vezu sa Janovićem opisuje kao veoma čvrstu, preneo je Mondo.
- Trenutno Mlađan i ja nismo vezani ni za jedno mesto i retko se viđamo, ali se trudimo da uskladimo slobodno vreme i uživamo u svakom trenutku. I on i ja imamo mnogo planova na profesionalnom polju, želimo da se posvetimo sportu i odigramo još nekoliko dobrih godina,a onda ćemo razmišljati o drugim stvarima".
Džej Džej je u intervjuu rekla da voli da obavlja kućne poslove, ali da joj je kuvanje slaba tačka. Ali, zato je Mlađan pravi znalac.
- Mlađan izvanredno pravi tiramisu. Bila sam potpuno fascinirana kada je prvi put napravio tu poslasticu.
Posle manje intervencije na oku, teniserka se vratila treninzima.
- Nisam trenirala mesec dana, ali sam svesna koliko sada moram da dam sve od sebe.Imam jake koncidione treninge i osećam da sam iz dana u dan u sve boljoj formi. Uskoro ću krenuti i sa teniskim pripremama, trudiću se da poboljšam igru i da u januaru sasvim spremna odem na Australian Open.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još