Nataša Tapušković najsrećnija dok pleše: Slučajno sam postala glumica

Nataša Tapušković najsrećnija dok pleše: Slučajno sam postala glumica

Autor: | 02/12/2010

0

Nataša Tapušković (35) nikada nije maštala da postane glumica. Još kao petogodišnja devojčica počela je da igra balet, a kasnije se prebacila na folklor.
- Na moje formiranje kao ličnosti uticao je baletski studio velikog pedagoga Borisa Radaka u kome sam bila. Kada je on preminuo, prešla sam na folklor koji sam igrala do fakulteta. Ples sam oduvek volela i danas se osećam najslobodnijom i najsrećnijom dok igram, čak možda više nego kada glumim -
iskrena je Nataša. Ona kaže da nikada neće zaboraviti nastup sa folklorom u beogradskom Domu vojske kada je izvela solo tačku pred oko 2.000 vojnika.
- Igrala sam čoček i bilo je vrlo uzbudljivo. U sali je bio muk, čuo se samo zvuk daira u mojoj ruci. Činilo mi se da kao da niko nije disao. Gluma mi se dogodila slučajno kada sam na jednu probu otišla sa drugom iz razreda. Već sutradan počela sam da se pripremam za prijemni i u roku od 27 dana spremila sam se za upis na Fakultet dramskih umetnosti
.
Natašina majka pobunila se protiv njene odluke da postane glumica, ali je ona terala po svome i upisala fakultet. Još kao student počela je da dobija prve uloge, a još pamti lik Evice u "Pokondirenoj tikvi" sa Nebojšom Glogovcem, Vesnom Čipčić i Predragom Lakovićem. A onda je usledila uloga Danice u filmu "Lajanje na zvezde" Zdravka Šotre i njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, pišu Vesti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin