Katarina Rebrača jedva čeka da vidi ćerku Antoniju koja je u Americi krenula u školu

Katarina Rebrača jedva čeka da vidi ćerku Antoniju koja je u Americi krenula u školu

Autor: | 06/12/2010

0

Nekadašnja manekenka i vlasnica Fonda za prevenciju raka dojke Katarina Rebrača posle više od sedam meseci provedenih iza rešetaka puštena je nedavno iz Okružnog zatvora da bi se branila sa slobode. Sumnjiče je da je proneverila trideset sedam miliona dinara iz Fonda, što je više puta tokom suđenja oštro demantovala. Iako je već nekoliko dana na slobodi, Katarina još nije imala priliku da vidi svoju šestogodišnju kćerku Antoniju koja trenutno živi u Americi, gde je pošla u osnovnu školu.
Prema rečima Rebračinih prijatelja, otkad je na slobodi živi veoma povučeno, tako da joj je mobilni telefon i dalje isključen i komunicira samo sa roditeljima, advokatima, sadašnjim partnerom Momirom Gajićem, ali i bivšim nevenčanim suprugom Igorem Đurićem, sa kojim ima kćerku.

Neposredno posle hapšenja, Katarina je bila veoma utučena i izuzetno teško je podnela izolaciju, ali su joj česte posete oca Nikole Rebrače, koji je dolazio iz Amerike da je vidi, veoma značile. Uvek je uspevao da izmami njen osmeh. Majka Sandrina Bogunović takođe je bila u zatvoru, a puštena je na slobodu tri nedelje pre Katarine.
Atraktivna tridesetosmogodišnjakinja imala je veliki oslonac u svom bivšem partneru Igoru Đuriću, koji je tokom njenog boravka u pritvoru održao i konferenciju za novinare na kojoj je tvrdio da je Rebrača nevina.
- Verujem da je Katarina uhapšena greškom. Takođe, verujem u institucije ove države pa se nadam da je Katarinino hapšenje posledica nedostatka pravih informacija - rekao je tom prilikom Đurić.
- Ona je pre dve i po godine spasila moju majku Danicu, kada ju je nagovorila da ode na pregled na kojem su joj otkrili i operisali rak dojke. Katarina Rebrača svojim radom i posvećenošću borbi protiv raka dojke nije zaslužila ovo što joj se trenutno dešava i kroz šta prolazi zajedno sa celom porodicom - bio je odlučan Đurić.
Boravak u pritvoru nije uticao ni na Katarininu sadašnju vezu sa šest godina mlađim košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, koji je tokom leta često boravio u Beogradu i posećivao je u pritvoru. Da bi je redovno obilazio u zatvoru, dobio je status njenog nevenčanog supruga, tako da su redovno imali priliku da se viđaju, a izazov pred kojim su se našli samo je učvrstio njihovu vezu. Ipak, košarkaški trener nije sačekao svoju izabranicu kada je izlazila iz pritvora iako su se mnogi tome nadali, jer zbog poslovnih obaveza nije imao prilike da dođe u Srbiju.
S druge strane, kako je Rebrači oduzet pasoš i neće moći da napušta zemlju sve dok se ne završi suđenje, njih dvoje neće moći da se vide sve do božićnih praznika, kada će Gajić imati slobodne dane koje će iskoristiti kako bi posetio svoju partnerku.
Osim što je preko „Skajpa“ često na vezi sa svojim momkom, lepa brineta najviše komunicira sa kćerkom Antonijom koja joj je najviše nedostajala tokom izolacije i sa kojom jedva čeka da se vidi. Još se ne zna kada će šestogodišnja devojčica doći u Beograd, ali je sigurno da će to biti uskoro jer jedna drugoj veoma nedostaju.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin