Danilo Ikodinović: Nataša neće pevati u mom restoranu!

Danilo Ikodinović: Nataša neće pevati u mom restoranu!

Autor: | 17/12/2010

0

Proslavljeni vaterpolista Danilo - Dača Ikodinović sve je pripremio za svečano otvaranje svog etno-restorana „Tako je suđeno“ sa petrovaradinske strane Dunava i kaže da je spreman da zarad uspeha u svom novom pozivu tamo provede čitav dan. Za „Blic“ otkriva da je ugostiteljstvo jedan od razloga što je napustio Vaterpolo klub Vojvodina.
Danilov radni dan u restoranu počeo je u pola sedam jer pred veliko otvaranje nema zabušavanja.
- Pripreme teku odlično. Ostalo je samo da se očisti lokal pa da večeras proslavimo, a od subote i zvanično da počnemo s radom - kaže odlično raspoloženi Danilo koji će u etno-restoranu „Tako je suđeno“ voditi računa o finansijama.
- To što ću voditi računa o knjigovodstvu ne znači da ću se ponašati kao pravi gazda. Kad smo se moj partner Aca i ja dogovarali da otvorimo restoran, odmah smo se složili da zbog iskustva koje imam u vođenju finansija vaterpolo kluba, to treba i sada da radim. On se već 15 godina uspešno bavi ugostiteljstvom, tako da se ja njemu neću mešati u kuhinju - kaže Dača koji je nedavno podneo ostavku na mesto direktora Vaterpolo kluba Vojvodina i dodaje da nije dozvolio svojoj supruzi Nataši da se meša oko uređenja restorana.

- Naravno da je otvaranje restorana presudilo da napustim klub isto kao i nesrećno stanje sporta u Srbiji. Ja sam se maksimalno trudio, spustio se ispod svog dostojanstva da kukam i molim za novac zarad uspeha kluba. Tako više nisam mogao. Drago mi je da ti momci mogu dobro da funkcionišu i bez mene. Želim im od srca svu sreću - iskren
- To ne znači da ne uvažavam mišljenje svoje supruge. Naprotiv. Aca i ja smo imali dogovor da se ni moja ni njegova žena ne mešaju u naš posao. Kad smo sve sredili, one su došle da vide kako je sve ispalo i oduševile se.
Iako bi gosti restorana sigurno voleli da im Nataša ponekad zapeva, Dača se s time na slaže.
- To se neće desiti jer je Nataša ozbiljna pevačica, nije izvođač takvog tipa. Naravno da se dogodi kad odemo na neku svečanost da otpeva neku pesmu jer to voli i to dobro radi. Baš ako bismo bili u krugu bliskih prijatelja, pa da otpeva nešto za našu dušu - što da ne.
Inače, Dača je planirao da etno-restoran otvori još tokom leta, ali je odgovarajući prostor u naselju Ribnjaki sa petrovaradinske strane Dunava našao tek nedavno.
- Spreman sam da ovde provodim ceo dan. Ambijent je lep, ali ne želimo da stalno dovodimo muziku i od restorana napravimo diskoteku - kaže Dača koji se raduje dočeku Nove godine jer su mnogi već rezervisali mesta u „Tako je suđeno“, dok će Nataša pevati u foajeu „Sava centra“.
Na kraju, Dače kaže da se veoma dobro oseća i da je njegova ruka mnogo bolje.
- Zadovoljan sam i srećan. Mogu da uradim 98 odsto stvari koje nisam mogao ranije.

Rebarca su hit
Na meniju će, kaže Dača, biti kuvani kupus, prebranac, gulaš, roštilj. Posebno mu je drago što su izglasali da u bogatu trpezu uvrste i rebarca.
- Rebarca su moj favorit. To sam jeo kad sam bio u inostranstvu i siguran sam da će se gostima dopasti. Služićemo isključivo domaća pića, rakije i dedin viski... Neće biti stranih brendova. Želimo da srpsku poljoprivredu podignemo na viši nivo - zaključuje slavni vaterpolista.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti