Udaje se Silvija Nedeljković!

Udaje se Silvija Nedeljković!

Autor: | 18/12/2010

0

Silvija Nedeljković i izabranik njenog srca, golman Crvene zvezde Saša Stamenković, venčaće se sledeće godine. Ovu vest je u intervjuu za „Gloriju“ obelodanila mlada nada „Grand produkcije“, ali o tačnom datumu kada će dvoje golupčića stati pred oltar i matičara nije htela da govori.
- Naša veza traje godinu i po, ali mi se čini kao da sam čitav život provela s njim. Nama taj papir ništa ne znači, ali i Saša i ja želimo da obučem venčanicu i da se pravim važna u njoj. To je neki devojački san. Ali, na kraju krajeva, kako je kod nas sve krenulo spontano, i veza i veridba, mislim da će i venčanje biti „na brzinu“, da „odradimo“, pa da idemo dalje - kaže Silvija.
Budući Stamenkovići već su napravili spisak zvanica.
- Već sam napravila spisak ljudi koje tog dana želim uz sebe i mislim da niko osim njih ne treba da bude prisutan. Pa neka se neko i naljuti jer ima tu i familije koja neće biti pozvana, ali to je moj i Sašin dan i nas dvoje odlučujemo o svemu, niko drugi - kaže Silvija i naglašava da priželjkuje malu, intimnu svadbu.
- Svoje venčanje zamišljam intimno, bez pompe. Najviše bih volela kada bismo Saša i ja mogli da odemo negde i sami obavimo to, ali mala svadba nam ipak ne gine, jer tu su roditelji, kumovi i najuži krug prijatelja. Ali, očekujem da će to biti nešto emotivno i lepo. Ne bih volela mnogo gostiju i velike limuzine - zaključuje Nedeljkovićeva.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin