Ana Mihajlovski: Bila sam opasna mama dok nisam dobila treće dete

Ana Mihajlovski: Bila sam opasna mama dok nisam dobila treće dete

22/01/2018

0

Anu Mihajlovski smo upoznali kroz razne formate, videli kako živi na selu a prošle godine vodila je takmičarski šou program "Ja imam talenat" na televiziji Pink, što joj je obeležilo 2017. godinu.

Ipak, voditeljka je najviše posvećena odgajanju svoje dece, u jednom od njih ona vidi svoju naslednicu, ali je otkrila i da više nije opasna mama:

- U jednoj vidim svoju naslednicu. Druga je umetnica stoprocentna, ali inače su svi sportisti. Moja deca nisu samo moja, oni su svoje ličnosti pre svega i kada budu porasli i napunili dovoljno godina da odlučuju sami šta žele, ja ću im pomoći na sve moguće načine. Bila sam opasna dok nisam dobila treće dete. Onda sam treće dete toliko razmazila tako da više i nisam opasna mama, sada sam u fazonu da rade šta god njih čini srećnim, samo donosite petice kući - rekla je ona u emisiji Premijera.

Ana je prošla kroz trnovit put otkako je postala javna ličnost i zbog toga se trudi da svoju decu zaštiti od svetla reflektora:

- Ne želim da deci radim nešto što oni možda sutra neće želeti, to je veliko breme biti javna ličnost i oni su jako mali da shvate to - kaže ona.

Ana Mihajlovski i Marijana Mićić zajedno su živele na selu u okviru projekta "Jednostavan život" a neosporno je da su njih dve sjajan tandem, te je voditeljka otkrila da ima ideju za njihovu emisiju i da se nada da će se to uskoro ostvariti. Da li ćemo njih dve uskoro ponovo gledati zajedno na malim ekranima, videćemo.

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević/hello/arhiva
Tagovi: ana mihajlovski

Pročitajte još