Boris Novković ima novi hit: "Moskva" je iskreni poklon mojoj dragoj publici (video)

Boris Novković ima novi hit: "Moskva" je iskreni poklon mojoj dragoj publici (video)

Autor: | 04/04/2018

0

"Jer nema zime, tešim se time..." novi su stihovi koje je otpevao Boris Novković u pesmi "Moskva".

Sjajna ljubavna pesma po kojima je poznat ovaj vrsni interpretator, izašla je iz muzičke radionice Dušana Bačića i Bojana Dragojevića, a za spot je ponovo zadužena ekipa "Orange Videos". Bačić i Dragojević radili su Borisu pesmu "Čista ljubav" koja je izazvala veliku pažnju i publike i muzičke javnosti.

- "Moskva" je moj iskreni poklon mojoj dragoj publici, mojim dragim prijateljima, koji vole i prate moje pesme već toliko godina. Ova pesma je sasvim posebna i iskrena, a po atmosferi podseća na moje najbolje stare pesme i jedva čekam da je publika čuje i da je zajedno otpevamo u Lisinskom 14. maja, na mom velikom koncertu koji nosi naziv Čista ljubav po istoimenom hitu koji je i službeni soundtrack serije Čista ljubav.

- Inače, spot za pesmu " Čista ljubav” do sada je videlo više od 2 miliona gledalaca i do sada je jedan od mojih najgledanijih spotova, a ujedno i jedan od najgledanijih u Hrvatskoj u prethodnih godinu dana, a od “Moskve”, uz podršku moje sjajne izdavačke kuće očekujem čak i veći uspeh - rekao nam je Boris.

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: boris novković