Anita Mančić: I mi smo bili generacija koja se bori normalno da živi

Anita Mančić: I mi smo bili generacija koja se bori normalno da živi

Autor: | 05/04/2018

0

U produkciji Radio-televizije Srbije snima se nova serija „Jutro će promeniti sve“, autora i reditelja Gorana Stankovića i Vladimira Tagića.

Kroz 40 epizoda pratićemo život četvoro tridesetogodišnjaka koji u raskoraku između mladosti i zrelog doba tragaju za sobom i svojim mestom u društvu.

Ekipu glumaca predvode Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović i Isidora Simijonović, dok im podršku pruža stara garda Anita Mančić i Nebojša Dugalić, koji tumače roditelje glavnog lika Filipa.

- Neverovatno mi je to da smo i mi u njihovim godinama postavljali ista pitanja, bili generacija koja se bori normalno da živi. Gledaoci će moći da se prepoznaju u ovim pričama. Isto sam i ja bila kao i glavni junak Filip na fakultetu u inostranstvu i vratila se u državu u kojoj su bile restrikcije struje i, evo, sada igram majku, a stvari nikako da se promene - rekla je Anita Mančić.

Foto Promo: Nebojša Dugalić, Nikola Rakočević, Anita Mančić. Goran Stanković i Vladimir Tagić

Nikola Rakočević nosi radnju i bavi se pitanjem uspeha i mladalačkih snova.

- Izazov je suočiti se sa životom bez egocentrične ideje o sebi kao superheroju. To je za nas važno, da se suočimo sa sobom bez projekcije o tome da li će nas podići na pijedastal da li porodica ili firma... - objasnio je glumac.

hellomagazin.rs Ivica Veselinov/Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: anita mančić

Pročitajte još