Prinova u "Grandu": Aleksa Perović postao tata

Prinova u "Grandu": Aleksa Perović postao tata

Autor: | 06/04/2018

0

Pobednik "Zvezda Granda" Aleksa Perović  i njegova izabranica Milica Pajčin postali su roditelji devojčice. Radosne vesti objavio je ponosni tata na svom Instagramu sa posebnom porukom za svoju dragu.

-Kad ovako započne dan. Blagoslov. Hvala što si skupila snage i izašla na prozor da vas vidim! poručio je oduševljeni pevač.

Milica nije ostala ravnodušna, te je Aleksi uputila reči koje dokazuju koliko ga voli.

- Ja se osećam sjajno. Aleksa, HVALA TI. Hvala ti što si čovek koji fali do srži kada nije tu, što si smisao i najdraže biće. Hvala ti na suzama radosnicama i suzama nedostajanja. Jedva nas čekam. Volim te - napisala je njegova supruga.

Da je ljubav između njih dvoje suđena, lepa Milica je nedavno otkrila u razgovoru za magazin Hello!


- Od sudbine niko pobegao nije, pa ni nas dvoje. Suđeni smo jedno drugom. Čim sam ga videla, znala sam da je on dečko o kakvom sam maštala. Nekoliko meseci ranije pričala sam sa mojim najboljim drugom, koji je rođen istog datuma kad i Aleksa, kako zamišljam svoju budućnost. Tada sam napisala idealne psihičke i fizičke karakteristike dečka kakvog želim da upoznam. Bukvalno sam opisala Aleksu. Kada sam mu pokazala taj papir, nije mogao da veruje. Želju da počnem da živim sa Aleksom moja mama je prokomentarisala: “On je divan, mnogo mi se sviđa, ali mislim da to neće funkcionisati.” Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je priznala da je pogrešila. Savršeno funkcionišemo, bez preterivanja. Oboma nam je važno da prostor u kojem živimo bude reprezentativan, lep i uredan. Ne moram da ga opominjem da skloni svoje stvari, niti da ga podsećam da uradi nešto što smo se dogovorili. Prva tri meseca trudnoće imala sam jake mučnine zbog kojih sam morala da mirujem. U tom periodu u potpunosti sam mogla da se oslonim na Aleksu, koji je preuzeo sve kućne poslove -rekla je  tada Milica.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram
Tagovi: Aleksa Perović