Aki Rahimovski se oporavlja posle moždanog udara: Držim se za sada

Aki Rahimovski se oporavlja posle moždanog udara: Držim se za sada

Autor: | 25/04/2018

0

Početkom aprila pevač je doživeo blaži moždani udar. Vest o zdravstvenom stanju mnogima omiljenog muzičara preneli su gotovo svi mediji u regionu, a ražalostila je i brojne obožavaoce benda koji su Akiju Rahimovskom poželeli brz oporavak.

Svi koncerti popularnog benda su do daljnjeg otkazani, a lekari su ga uputili na detaljne pretrage.

S obzirom na to da je u pitanju blaži udar, Rahimovski je veoma brzo pušten na kućno lečenje, uz napomenu doktora da mora strogo da miruje.

Iako se do pre nekoliko dana na Akijev mobilni telefon javljala supruga Ingrid, juče su uspeli da stupe u kontakt s popularnim pevačem novinari Avaza. Zatekli su ga dok se u svom zagrebačkom domu spremao da krene na terapije.

- Držim se za sada. Evo krenuo sam u banju i verujem da će sve biti uredu kada je moje zdravstveno stanje u pitanju – poručio je Rahimovski.

Објава коју дели Milena (@milena_zd) дана 2. Дец 2017. у 7:11 PST

Aki ima veliku podršku porodice i prijatelja, a ne nedostaje ni ona koja mu je veoma važna, a to je vojska fanova koji se svakodnevno na Facebook stranici raspituju o njegovom stanju.

Sve ovo daje mu snagu da ide napred, a, kako navodi, pretrage nisu još do kraja završene.

- Sledi još jedna analiza i pregled, i s tim bismo trebali da završimo. S obzirom na to da sam optimista, nadam se da će sve biti kako treba i da ću se do kraja oporaviti – ističe Rahimovski.

Ipak, još ne razmišlja o povratku na muzičku scenu, jer ne želi da reskira.

Osim mirovanja i izbjegavanja stresa, doktori su Akiju zabranili poroke i odredili poseban način ishrane. Preporučeno mu je da ostavi cigarete, crnu kafu i da treba da jede više voća i povrća.

Објава коју дели Milena (@milena_zd) дана 1. Дец 2017. у 12:53 PST

hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: aki rahimovski

Pročitajte još