Nakon napisa da je primljen u bolnicu, oglasio se Vlado Georgiev

Nakon napisa da je primljen u bolnicu, oglasio se Vlado Georgiev

Autor: | 18/05/2018

0


Svi domaći mediji preneli su vest da je pevač Vlado Georgiev hitno je primljen u Urgentni centar nakon što ga je nevenčana supruga Milica pronašla na podu u besvesnom stanju.

- Ekipa je na pevačevu adresu stigla pet minuta posle poziva. Zatekli su ga na podu. Bio je bez svesti, iscrpljen i bled. Vilica mu je bila ukočena, iz modrih usana curila mu je voda. Medicinski radnici su mu odmah izmerili puls i prevezli ga u Urgentni centar. Pri dolasku u bolnicu, pevačeva supruga je zamolila da mu se stavi marama preko lica kako ga niko ne bi prepoznao - ispričao je izvor za Kurir i objasnio da je Georgiev primljen kao hitan slučaj.

A post shared by Vlado Georgiev (@vladogeorgiev) on Oct 22, 2017 at 6:17am PDT

- Odmah ga je pregledao internista, a zatim i neurolog. Bio je u veoma lošem stanju. Medicinska sestra mu je dala infuziju i izmerila puls. Nakon sat i po vremena, pevač je došao sebi. Njegova supruga je sve vreme bila uz njega. Brisala je suze sa lica i videlo se da se uplašila za njegov život. Iako joj nije bilo svejedno, nije pravila dramu, nego ga je masirala po rukama. Osmehnula se tek kada je Vlado progovorio - tvrdi izvor i dodaje da je pevač napustio Urgentni na svoju odgovornost.

 

- S obzirom na to da je pevač bio u teškom stanju, lekari su želeli da ga zadrže u bolnici i da mu urade detaljne analize. Međutim, kada je čuo da treba da bude hospitalizovan, on je insistirao da na svoju odgovornost napusti bolnicu. I Milica ga je molila da posluša lekare, ali on nije hteo. Na svoju odgovornost potpisao je papire i sa suprugom napustio Urgentni - završava izvor.

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on Mar 10, 2018 at 2:31pm PST

Pevač Vlado Georgiev oglasio se jutros na tviteru i tako fanovima dao do znanja da se oseća dobro:

– Zdravo bando. Dobar dan vam želim – napisao je kratko Vlado.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram
Tagovi: Vlado Georgiev