Tihomir Stanić: Ne postoje privatni problemi koji mogu da me spreče da stanem na scenu

Tihomir Stanić: Ne postoje privatni problemi koji mogu da me spreče da stanem na scenu

Autor: | 28/05/2018

0

Pala je i prva klapa treće sezone popularne serije "Ubice mog oca", a kako kaže Tihomir Stanić, koji igra direktora policije Marjanovića, rešio je sva ubistva, samo još javnost o tome treba da bude obaveštena.

- Srećni smo što smo počeli da snimamo i treću sezonu. Od prvog dana znalo se da smo započeli nešto ovako uspešno. Meni lično ova uloga znači i poslovno i privatno jer ni sam nisam znao da mogu da iznesem ovakvu ulogu. Ona me je i privatno stabilizovala posle mnogih turbulencija koje sam imao u životu - kaže Stanić.

On priznaje da mu popularnost veoma prija i da u njoj uživa maksimalno.

- Dogodilo mi se da mi je prišao policajac na ulici. Rekao mi da se zaustavim da me privede. Zbunio sam se, ali u stvari je samo želeo da se našali i da mi kaže da sam odlično izneo ulogu. Zaista dobijam samo pozitivne kritike i naravno da u tome uživam - kaže glumac i dodaje da mu nikad nije bilo lepše da se bavi svojim poslom.

- Ne postoje privatni problemi koji mogu da me spreče da stanem na scenu. Nikad mi nije bilo lakše nego sad da glumim. Baveći se produkcijom osećao sam se kao pod teretom i opterećenjem, bio mi je to težak kondicioni trening. Zato mi je sada lakše i srećniji sam kada dođem na scenu. Nikad mi novac nije bio razlog da biram uloge, što se dalo primetiti. Verovao sam uvek da nekako vredi glumiti bez obzira na sve. Na setu se sada osećam najbolje.

Foto Stefan Tomašević ATA Images
hellomagazin.rs Boško Karanović
Tagovi: Tihomir Stanić