Vuk Kostić: Pravda mora da pobedi, a to je kamen spoticanja serije "Ubice mog oca"

Vuk Kostić: Pravda mora da pobedi, a to je kamen spoticanja serije "Ubice mog oca"

Autor: | 29/05/2018

0


Treća sezona popularne serije "Ubice mog oca", od jeseni ce se premijerno prikazivati na Top kanalu, a glumacka ekipa je ovaj scenario predstavila kao najbolji do sada.
-Biće jako dinamična, jako zanimljiva, i biće jako puno iznenađenja prema kraju. Akcenat ove sezone je na ratu klanova i to je osnovno. A na kraju, malo više prilazimo istni ko je ubio Vukovog oca, ko stoji iza toga, jer imamo još naredne sezone, tako da će to razrešenje verovatno biti u četvrtoj tek, kaže reditelj Predrag Antonijević.

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on May 23, 2018 at 10:57am PDT


Da treći serijal serije donosi uzbudljiv zaplet, potvrdio nam je i jedan od glavnih glumaca u ovoj seriji, Vuk Kostić, koji igra inspektora Aleksandra Jakovljevića:

-Znači u trećoj sezoni očekujemo haos. Pravda mora da pobedi, valjda... Pa ne znamo, to je problem. To je kamen spoticanja kod ove serije.

O samim detaljima glumci nisu mnogo govorili, ali izvesno da se u trećoj sezoni vraćaju pojedini likovi kojih nije bilo u drugoj. Tako se na setu sa novinarima družila i glumica Jelisaveta Orašanin, koja tumači lik Tijane Popović.

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on Jun 30, 2016 at 8:27am PDT

-Tijana se vraća. U prethodnoj sezoni imala sam jedan snimajući dan i sve je bilo skoncentrisano na ove druge slučajeve. Tako da su još od starta, kada se pisala ova treća sezona, znalo se da se dosta tih likova vraća, dosta će se toga desiti, navodi Orašanin.

Prva epizoda druge sezone serije "Ubice mog oca", bila je, prema zvaničnim podacima TVbeat-a, najgledaniji program u terminu od 20 do 21 sat kod gledalaca SBB platforme.

Hellomagazin.rs Promo/RTS/Instagram