Indira Levak je prava srećnica: Evo šta joj suprug priušti posle svakog koncerta

Indira Levak je prava srećnica: Evo šta joj suprug priušti posle svakog koncerta

Autor: | 29/05/2018

0

Da je srećna u braku sa suprugom Miroslavom Levakom, pevačica Indira Levak je već mnogo puta naglasila. Često nas tako i raznim zajedničkim fotografijama podseti kako imaju idiličan odnos, ali ovog puta gest njenog voljenog sve je iznenadio.

Pevačica Indira Levak uplovila je u bračnu luku s Miroslavom Levakom pre četiri godine. Od tada ne krije koliko je srećna i kako je pronašla pravog čoveka s kojim deli mnogo više od ljubavi.

Miroslav je naime i njen poslovni saradnik, menadžer, ali i trener koji brine da ostane u formi. Ali, prema onome što nam je pokazala energična pevačica čini se da ima i još pokoju važnu funkciju.

Brižan suprug posle svakog koncerta na kojem Indira ostavi svu svoju snagu, priušti joj masažu stopala i celih nogu.

- Možete li da zamislite koliko bole noge posle dva sata plesanja u potpeticama od 15 cm?! Teško je odabrati reči kojima bih opisala taj bol, ali lako odaberem kremu koja će mi vratiti svežinu, energiju i opustiti mišiće... Naravno ništa bez Mirinih ruku... dragi, nisi trebao da klekneš, DA sam rekla odavno! - našalila se poznata Slavonka ispod fotografije na kojoj vidimo Miroslava kako klečeći masira svoju voljenu.

- Ako znate što je kompromis i imate zajedničke ciljeve, onda nikada nema problema. Zapravo je blagoslov imati partnera koji ti je podrška u svim segmentima života - pohvalila se nedavno Indira.

hellomagazin.rs Boško Karanović
Tagovi: indira levak