Amal Kluni: Oduvek sam se nadala da postoji ljubav kakvu imam sa Džordžom

Amal Kluni: Oduvek sam se nadala da postoji ljubav kakvu imam sa Džordžom

Autor: | 08/06/2018

0


Da je nekim ljubavima suđeno da se dogode, svedoči i ona koju imaju Amal i Džordž Kluni.  Uspešni u svojim poslovima, nikako nisu uspevali da pronađu srodne duše, toliko dugo da su se već pomirili sa činjenicom da će ostati samci. Međutim, jedan sudbinski susret je sve promenio.

Danas su u srećnom braku i imaju dvoje dece, jednogodišnje blizanace Elu i Aleksandra. 

Holivudski glumac ovogodišnji je dobitnik nagrade za životno delo, koje mu je dodelio Američki filmski institut, a Amal je ovom prilikom poželela da otkrije kakav je njen suprug zaista.


– Kada sam dolazila ovde, znala sam da će mnogi želeti da govore o Džordžovom talentu. Zato sam pomislila da bi bilo najbolje da ja govorim o njegovom karakteru. On je džentlmen u svakom smislu te reči. Danas su takvi muškarci retki, i po mnogima je ta osobina zastarela. Svako ko ga poznaje, čak i oni koju su mu u politici bili oponenti ili imali s njim profesionalni sukob, reći će vam da nikada nije zaboravio svoje manire iz Kentakija – rekla je gospođa Kluni i otkrila nepoznate detalje sa početka njihove veze.

A post shared by ET Panache (@etpanache) on Jun 8, 2018 at 2:51am PDT


-Kada smo se tek upoznali počeli smo da se skrivamo u mom stanu u Londonu. Vrlo brzo shvatila sam da šta god da se dogodi i ako nas i otkriju, nikada neću hteti da budem sa nekim drugim već samo s njim. Kada smo bili razdvojeni nisam mogla da spavam, a rečeno mi je i da ću se čitajući njegove poruke ili pisma koje je skrivao u mojoj torbi, nesvesno smeškati i praviti zaljubljene grimase. Pet godina kasnije, ništa od toga se nije promienilo. On je i dalje osoba kojoj se najviše divim i čiji me osmeh obori s nogu- rekla je Amal a potom se obratila i suprugu direktno.

A post shared by People Magazine (@people) on Jun 7, 2018 at 8:17pm PDT


-Ljubavi, ono što sam pronašla u tebi je upravo ona ljubav za kakvu sam se oduvek nadala da postoji, a vidjeti te zajedno s našom decom je moja najveća životna radost.- bila je iskrena Amala koje blistala u Pradinoj kreaciji.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram