Jelena Tomašević: Slušajte svoje srce i intuiciju i verujte u mogućnost ljubavi celim bićem

Jelena Tomašević: Slušajte svoje srce i intuiciju i verujte u mogućnost ljubavi celim bićem

Autor: | 26/06/2018

0

Jelena Tomašević, jedna od najomiljenijih pevačica u Srbiji, odgovarajući na pitanja otkrila je šta može da je iznervira, na koji način održava porodičnu harmoniju, ali i da uskoro priprema iznenađenje za sve fanove koji su se uželeli njenih pesama...

Delujete smireno, kako izgleda kada se naljutite?

- Svakodnevno se trudim da budem smirena i blaga. Ali kao i svako drugi, često odreagujem na bahatost, bezobrazluk i nepravdu.

Vaša porodica je sinonim za harmoniju. Šta je potrebno da se to održi?

- Ne usuđujem se da vam dajem savete, jer smatram da je svaki čovek i svaka porodica kosmos za sebe. Ono što sigurno učvršćuje svaki odnos je ulaganje puno ljubavi i razgovora sa partnerom ili decom, visoko razumevanje, ponekad i bezrezervna podrška.

Da li postoji solucija da se preselite u Rusiju gde Ivan često snima?

- Za sada nema potrebe za preseljenjem. Rusko filmsko tržiste je mnogo veliko i pruža velike mogućnosti. Zbog toga Ivan može da bira projekte koji ne iziskuju duga odsustva iz Srbije. Uspešno uklapa obaveze ovde i tamo. Ovog leta ćemo izdvojiti slobodno vreme i porodično otputovati i turistički obići Moskvu i Peterburg.

Vi ste merilo da pristojnost može da krasi estradu, da li je teško ostati takav?

- Ja sam srećna što se bavim poslom koji volim najviše na svetu i što je publika prepoznala iskrenost od samog početka. Koncerti sa novosadskim Big bendom, gudačima Svetog Đorđa i simfonijskim orkestrima, koje održavam godinama, su nešto najlepše što mi se na poslovnom planu desilo. Za svakoga ima mesta na muzičkom nebu i svako ima svoju publiku.

Da li bi uradili neku estetsku operaciju?

- Mislim da je svaka žena koja se neguje pre svega duhovno, a onda i fizički - lepa žena. Volim tretmane na prirodnoj bazi, koje obavljam kod svoje doktorke.

Šta najčešće zamerite Ivanu, a šta on vama?

- Nina nam je najbolji reper u životu. Prema deci se sve može meriti. Ona su najbolji pokazatelj da li smo u pravu, koliko smo se trudili i koliko smo voleli.

Kako ste nakon pomirenja znali da je to sa Ivanom zaista pravo?

- Gde logika prestaje, tu nastupa vera. Naročito kad je ljubav u pitanju. Slušajte svoje srce i intuiciju i verujte u mogućnost ljubavi celim bićem. Onaj ko nije za vas, sam će otići, poražen vašom verom.

Kada će nova pesma, album... dugo nas držite u neizvesnosti?

- Evo, prvo ću vama reći ono što niko ne zna osim mojih najbližih saradnika. Za nekoliko dana izlazi moja nova pesma "Dobro jutro ljubavi", pesma kakvu sam dugo želela. Jedva čekam da je čujete!

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Mirko Tabašević

Najnovije vesti