I radost i tuga u ekipi serije: Završeno snimanje "Vojne akademije"

I radost i tuga u ekipi serije: Završeno snimanje "Vojne akademije"

Autor: | 04/07/2018

0


Poslednja klapa televizijske serije "Vojna akademija", producenta Nebojše Neleta Garića i u režiji Dejana Zečevića, juče je snimljena u okolini Beograda.


Popularni junaci koji su osvojili srca milionske publike, slavili su završetak snimanja uz trubače, a u njihovim očima mogla se videti i pokoja suza.



- Žao mi je što je kraj. Uradili smo veliku stvar. Nekako smo svi bili sentimentalni te večeri - tužni i srećni. Snimili smo jednu veliku seriju -
kaže za Kurir Dragana Dabović, koja je oživela lik Ines Šašvari.


Četvrta sezona "Vojne akademije" biće emitovana već na jesen ili na proleće naredne godine, a to zavisi od menadžmenta RTS i njihove programske šeme.

Dragana priznaje da je uživala snimajući novih 12 epizoda i smatra da su napravili najbolju sezonu.


- Šašin život se rešava na emotivnom planu. Dobila sam otkaz u prošloj sezoni i svašta sam nešto dobila priliku da odigram - objašnjava Dabović.

Ivan Mihailović ostao je bez glasa, ali jedna čeka da pogleda nove epizode.

- Završena je jedna velika serija. Zaista je jedan lep period iza nas i otvara nam neke nove stvari. Ekipa sedam godina radi u nepromenjenom sastavu, a za nas je to malo više od običnog posla -
poručuje Ivan.

On je odigrao oficira Mirka Klisuru i nada se da je uspeo da promeni sliku društva o Romima.

- Klisura je dobar čovek, koji je postao uzor mladim ljudima. Pokazao je da se trud i rad isplate. Serija je bitna za ovo društvo, a moj lik je uticao na mnoge -
objašnjava Mihailović.


Pored iskusnih Bojana Perića i Tijane Pečenčić, u novih 12 epizoda gledaćemo i Rašu Bukvića i njegovu suprugu Mariju Bergam i Viktora Savića. U fokusu će biti mladi kadeti, koje igraju Slaven Došlo, Vučić Perović, Đorđe Stojković i Anđela Jovanović.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram