Savo Milošević:  Totalno sam "operisan" od modnih stvari i 21. veka

Savo Milošević: Totalno sam "operisan" od modnih stvari i 21. veka

Autor: | 05/07/2018

0

Emisija ,,Rada sam" počela je ponovo sa emitovanjem na televiziji Pink, a voditeljka Rada Radenović ugostila je bivšeg fudbalera Savu Miloševića.

Od vremena kada je bio na vrhu svoje karijere pa do danas mnogo toga je doživelo drastičnu promenu, a on je u razgovoru sa Radom priznao da se u njegovom životu sve ostalo isto i da je zbog svakojakih promena ostao da živi u 20.veku.

Savo Milošević: Deca su me spasila posle velikih porodičnih tragedija

Poznato je koliko su fudbaleri u poslednjih nekoliko godina podložni estetskim korekcijama, a većina je pokušavala da istakne svoj izgled drastičnim promenama u vidu tetoviranja, pedikira, novog imidža kada je reč o frizurama i mnogim drugim faktorima. Međutim, Sava nije želeo da prihvati činjenicu da je to u današnje vreme normalizovano, a onda je priznao po čemu se razlikuje od drugih.

-Žene su odlučile da dobiju sve više karakteristika muškaraca, odnosno su muškarci krenuli ka ženskoj strani, malo menjamo uloge. Ja nemam tetovažu, ostao sam u 20 veku. Nemam ništa protiv, verovatno smo i mi našim roditeljima bili čudni. Ja sam totalno operisan od modnih stvari i 21 veka, ali generalno i odnosa. Verovatno i ja ulazim u godine kada stvari gledam drugačije Tradicionalno sam vaspitan tako da neke stvari ne želim da razumem, rekao je Savo i dodao da nikada nije želeo da promeni nešto na sebi.

-Ja zaista nisam imao želju da imam bilo šta po sebi, možda zato što sam narcis i volim sebe ovakvog kakav jesam (smeh). Nemam odnos prema tim stvarima, nisam protivnik svega toga, ali većina fudbalera radi takve stvari. Živimo u svetu izvora, prodaje, borba da se na što više načina istakne i da se bude što ekstremniji u tim stvarima i to je ono što privlače ljude. Danas se pozitivna i negativna reklama svode na isto -  istakao je potpredsednik “Fudbalskog saveza Srbije”

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram

Pročitajte još