Goca Tržan predstavila novu pesmu: "Folija" je potpuno drugačija od svega što sam do sada radila (video)

Goca Tržan predstavila novu pesmu: "Folija" je potpuno drugačija od svega što sam do sada radila (video)

Autor: | 24/07/2018

0


Goca Tržan u narednom periodu želi maksimalno da se posveti promociji pesme "Folija" koju je danas premijerno predstavila na Radiju S3.

-Spot smo radili na tri lokacije. U Baču, rodnom mestu mog supruga Raše, gde ima mnogo prirodnih lepota koje nisu nikad slikane, božanstvene su. Pesma je drugačija, ne liči ni na šta što sam do sada radila. Vrlo jednostavna, a s druge strane jako moćna i moderna. Pesma se zove 'Folija' zato što govori o nama koji se krijemo od stvarnosti i pogleda onih za koje ne želimo da nas vide.-rekla je pevačica za Kurir i otkrila šta je to što ona skriva.

 

-Mislim da se svi mi pakujemo u neke šarene papiriće da bismo sebe predstavili boljim i lepšim. Pravi primer za to je Instagram, gde ljudi fantastično žive, jedu, nose najskuplju garderobu. A u stvarnosti nije baš tako, iskrena jeGoca.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Jun 17, 2018 at 1:47am PDT


Mišljenje je da se pevačica odlično snalazi u svetu šou-biznisa, a ona je otkriva gde je naučila tu školu.

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Apr 30, 2018 at 3:29am PDT


-Razdvajam posao od privatnog života. To što se o meni piše i priča u medijima, to nisam ja. Ja se zapravo već 25 godina ludo zabavljam radeći ovaj posao, ne tripujem se da sam 'Goca Tržan zvezda'. Većina mojih kolega je u tom fazonu, ali šta im ja mogu. Kad padnu, onda će shvatiti svoje greške. Medijima uvek dajem prostor da spekulišu o mom životu, što je mnogo bolje nego da pišu istinu. Istina je mnogo dosadna-rekla je pevačica za Kurir.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/ Instagram
Tagovi: goca tržan

Najnovije vesti