Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčića na put ka Rusiji ispratili "Noćni vukovi" (video)

Jelenu Tomašević i Ivana Bosiljčića na put ka Rusiji ispratili "Noćni vukovi" (video)

Autor: | 14/08/2018

0

Pop pevačica dobila je poziv od čuvenog kluba motociklista „Noćni vukovi“, da se pojavi na bajk-šouu, koji se svake godine održava u najvećem gradu, na poluostrvu Krim.

Ona je isti sa zadovoljstvom prihvatila, a motociklisti iz Srbije, koji su članovi „Noćnih vukova“, rešili su da isprate Jelenu Tomašević i njenog supruga Ivana Bosiljčića do aerodroma na specijalan način. Sačekali su ih ispred crkve Svetog Marka, odakle su se uputili ka Aerodromu „Nikola Tesla“ na let za Rusiju.

- Pre dve godine sam upoznala „Noćne vukove“ na osvećenju Hrama u Baru. Posle toga je usledio poziv da idem u Krim i da tamo pevam. Kada sam videla kako izgleda spektakl koji oni prave svake godine, bila mi je čast što su me pozvali i pitali da pevam - rekla je Jelena za „Alo!“ i dodala:

- Imaću priliku da otpevam nekoliko svojih pesama, a biće tu i nekoliko numera na ruskom jeziku. Celi spektakl će prenositi ruski nacionalni kanal. Ovo je velika stvar za mene i moju karijeru. Njima je mnogo stalo da se na festivalu pojavi neko iz Srbije i meni je čast što ću biti ja ta koja će dodatno da učvrstiti prijateljstvo između Srbije i Rusije - rekla nam je ponosno pop zvezda.

S obzirom na to da Jelena ne govori ruski jezik, a da njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić, već godinama uspešno snima filmove i serije za rusko tržište, pitali smo Jelenu da li je dobila časove od muža.

- Naučila sam za ovu priliku nekoliko ruskih reči i rečenica kojima ću se obratiti domaćinima. Vodim Ivana sa sobom, on će mi sve prevoditi (smeh) - rekla nam je Jelena, koja je priznala da je njen suprug više uzbuđen, dok ona želi da sve protekne u najboljem mogućem redu.

- Ovo je prava muška priča, tako da ja razumem Ivanovo uzbuđenje. Iskreno, iznenađena sam celom ovom saradnjom i ujedno oduševljena. Jedva čekam da vidim kako sve to tamo izgleda. Čula sam da je prethodnih godina bilo između 200.000 i 250.000 ljudi koji dođu da isprate događaj - rekla je Jelena“.

Ivan Bosiljčić kaže da uživa kada mu se ukaže prilika da samo bude Jelenin muž koji je prati na nastupima i pruža joj podršku.

- Meni je omiljena varijanta da kada Jelena ima koncerte po svetu, ja idem sa njom kao pratnja. Da budem u prvom redu, da navijam i da budem iza scene kada joj nešto zatreba. Jedva sam čekao da upoznam „Noćne vukove“. Radujem se što ćemo Jelena i ja prošetati Krimom. Mnogo sam uzbuđen. Jelena je s druge strane profi, a ja sam baš uzbuđen - rekao je Ivan.

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Pročitajte još

Najnovije vesti