Stresan period učinio svoje: Nataša Bekvalac iznenada završila u bolnici

Stresan period učinio svoje: Nataša Bekvalac iznenada završila u bolnici

Autor: | 17/08/2018

0


Iako su prošla četiri meseca otkako joj se život promenio iz korena, pop pevačica Nataša Bekvalac (37) još nije pronašla potreban mir. Sva snaga koju je uložila u ideju da, nakon porodičnog nasilja, kao majka mora da nastavi dalje uzdignute glave i bude uz svoje ćerke Hanu i Katju za sve što im treba, nije bila dovoljna da pre nekoliko dana spreči nemili događaj.

Naime, kada je otputovala na Crnogorsko primorje, gde je imala ugovorene nastupe, Nataša je jednog po podneva iznenada osetila nesvesticu zbog koje je morala da potraži pomoć lekara. Posle nekoliko časova provedenih pod medicinskim nadzorom i primljene infuzije, dobila je savet da povede računa o zdravlju. Iako su letnje temperature i umor mogli da utiču na njeno loše stanje, kao glavni uzročnik nesvestice naveden je stres koji se nagomilao otkako je u aprilu još zakonitog supruga Luku Lazukića prijavila za porodično nasilje.

Mada je u prvim danima nakon porodične drame osećala nemoć i činilo joj se da će teško moći da prebrodi krizu, Nataši su majčinska snaga i želja da svoju publiku ne izneveri pomogli da ipak nastavi dalje. Vratila se koncertnim aktivnostima i preselila u Novi Sad, smatrajući da će se u svom rodnom gradu osećati bolje i da će joj blizina roditelja znatno olakšati odgajanje naslednica.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 11, 2018 at 5:49am PDT


Njena starija ćerka Hana tamo već pohađa osnovnu školu, u koju se iz Beograda preselila još od prvobitnog plana da, nakon rođenja druge ćerke, pevačica sa celom porodicom život nastavi u kući u Čeneju. Selidba je ipak usledila, ali u prestonicu Vojvodine, i sve je izgledalo kao da je pevačica uspela u potpunosti da prebrodi emotivnu krizu.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 16, 2018 at 11:48am PDT

Ipak, potisnuta patnja i nagomilani stres bili su jači od njene želje da život nastavi kao da se ništa nije desilo. Ali uz savete lekara Nataša je pregrmela problem. Vratila se planiranim nastupima, između kojih je potpuno posvećena svojim ćerkama.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanovic/Instagram/Antonio Ahel/Ataimages