Jana Milić-Ilić: Ženama je teže da imaju karijeru i porodicu - uvek nešto trpi

Jana Milić-Ilić: Ženama je teže da imaju karijeru i porodicu - uvek nešto trpi

Autor: | 18/08/2018

0

- Ženama je zaista za nijansu teže nego muškarcima da imaju karijeru i porodicu, uvek nešto ili neko trpi, a žena je uvek ta koja se oseća krivom što više vremena ne provodi sa prijateljima, familijom ili decom. Svim ženama potrebna je mnogo veća podrška da bi uspele u tome da balansiraju između tako zahtevnih uloga - priča u intervjuu  za “Blic“ Jana Ilić Milić.

Jana Milić-Ilić i Zoran Pajić: Volimo se i kad se kamere ugase


Počelo je snimanje nastavka “Istine i laži”. Da li će Marina postati opasnica u novoj sezoni?

- Ne smem mnogo da vam otkrivam, ali treba se setiti gde smo ostavili likove na kraju prošle sezone. Marina ostavlja Nikolu i veliko je pitanje da li će se vratiti. Reci ću vam da druga sezona prati priču koja se dešava godinu dana nakon događaja iz prošle sezone, tako da... videćete. Ono što mogu da kažem, to je da mi je lik Marine sada još draži, jer prolazi kroz veliku promenu koja nije uzrokovana toliko događajima spolja, koliko njenim unutrašnjim sazrevanjem. Mislim da će se mnogo žena prepoznati u Marini i to nam je i cilj - da pričamo priču o ljudima onakvima kakvi oni jesu i kakvi žive oko nas.

Pričala si da znaš da praviš vragolije na samom snimanju. Da li će Marina / Jana biti još surovija u novoj sezoni?

- Videćete šta su scenaristi smislili za Marinu već sredinom septembra, a što se mene tiče, čim mi okolnosti idu naruku, ne mogu da odolim da se ne šalim sa kolegama. Uostalom, mi glumci poznati smo po tim smicalicama koje se često dugo pamte i prepričavaju u pauzama snimanja i po bifeima pozorišta.


Na TV-u imamo prilike da te vidimo smirenu, odmerenu. Ali, kako reaguješ kada te uhvati žuta minuta?

- Umem da budem vrlo temperamentna, ali se trudim da svaku situaciju sagledam iz više uglova i da tek onda reagujem. Mislim da to dugujemo sebi i ljudima s kojima živimo i s kojima radimo-rekla je Jana za Blic.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/instagram