Nataša Bekvalac: Nismo savršena porodica, ali se jako volimo i ne damo jedni na druge

Nataša Bekvalac: Nismo savršena porodica, ali se jako volimo i ne damo jedni na druge

Autor: | 20/08/2018

0


Jedna od naših najpopularnijih pevačica Nataša Bekvalac, posle mučnog perioda usled razvoda sa još uvek zakonitim suprugom Lukom Lazukićem, retko se pojavljuje u medijima.

Ipak, ona je napravila izuzetak pa je pred kamerama emisije "Ekskluzivno" otkrila da je sada mršavija jer se jedi, ali i priznala da joj u oporavku mnogo pomaže porodica zbog koje se i vratila u Novi Sad.

-Ja sam trideset godina živela u Novom Sadu. Mislim da je prirodno u periodima kada ti trebaju tvoji oko tebe, i kad ti treba porodična atmosfera, prirodno je vratiti se svojim korenima, tamo gde se najprijatnije osećaš i gde je najtoplije, a meni je to svakako Novi Sad. Kuća mi je tamo, tamo su mi roditelji i čini mi se da je Novi Sad pitomiji i bolji za odrastanje moje dece. Temelj svake osobe je porodica. Mi sigurno nismo savršena porodica, ali smo porodica koja se jako voli i koja ne da jedna na druge, a to se najviše pokazuje u kriznim situacijama koje uglavnom pravim ja - navela je Nataša.

Bekvalčeva vredno radi na pripremi svojih novih pesama, a ekipi emisije "Ekskluzivno" otkrila je da će numera koju uskoro izdaje iznenaditi sve njene fanove.

-Meni je uvek do muzike, vraćam se onom što najbolje znam da radim i tako se osećam sigurnije. Ne bih da pravim pompu, ali mislim da ćete svi biti iznenađeni. Izašla sam iz zone komfora i ušla u zonu rizika, pa šta mi Bog da- rekla je Bekvalčeva za emisiju "Ekskluzivno".

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/AntonioAhel

Najnovije vesti