Viki Miljković: Nisam svađalica, ali zbog sukoba mišljenja sa Karleušom moram da pokažem zube

Viki Miljković: Nisam svađalica, ali zbog sukoba mišljenja sa Karleušom moram da pokažem zube

Autor: | 07/09/2018

0

Rasprave, žestoke svađe, uvrede… predhodne dve sezone bilo je žestoko u muzičkom takmičenju “Zvezda Granda”, ali u ovoj sezoni dolazi do promena.

Na Košutnjaku, na sastanku sa direktorom Sašom Popovićem, došla je jedna od omiljenih članica žirija, Marija Šerifović i otkrila je da će novi krug muzičkog takmičenja biti više fokusiran na kandidate, nego na članove žirija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on Jul 5, 2018 at 9:29am PDT


– Ove sezone postavila sam uslove i zahteve Saši i veoma mi je drago što je on imao sluha za njih. Da ih nije razmotrio i prihvatio, debelo bih razmislila da li bih se vratila u stolicu i žiriranju. Dosadilo mi je da slušamo svađe, svima je… Koga više briga da se svađaju Jelena i Viki, koga briga sa kim se ja prepirem. Svi želimo da vratimo “Zvezde Granda” na onaj stari put i da to bude ono pravo muzičko takmičenje koje je nekada bilo. Ove godine slogan bi trebalo da bude “A sad malo oni” i naravno mi kao žiri koji ćemo da ih usmerimo i damo im prave muzičke savete – iskrena je Šerifovićka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on May 19, 2018 at 12:19pm PDT


Ljuta rivalka Jelene Karleuše, Viki Miljković, ističe da će ova sezona biti najbolja do sada i otkriva koja će njena biti njena taktika protiv dive.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? VIKI MILJKOVIC ? (@viki_miljkovic_fanclub) on Aug 25, 2018 at 11:14am PDT


– Ovo će biti najluđa sezona do sada, tako mi je Saša rekao. Mnogi su me pitali da li bih izbacila Jelenu Karleušu zbog naših stalnih svađa, ali ja to ne bih ništa menjala. Ja nisam osoba koja se svađa, ali zbog sukoba mišljena sa Jecom moram da pokažem svoj stav i zube. Dovoljno sam bila oštra u svađama sa Karleušom, i nastaviću tako – rekla je Viki.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ata/M.M/Ataimages/Instagram