Dušan Kaličanin spiskao čitav štek: Putovanje u Zanzibar je njegova davna želja

Dušan Kaličanin spiskao čitav štek: Putovanje u Zanzibar je njegova davna želja

Autor: | 19/09/2018

0

Glumac Dušan Kaličanin koga je televizijska publika zavolela kroz seriju „Istine i laži“ u ulozi Joce napraviće malu pauzu i otići će u Zanzibar.

On je oduvek maštao o ovom egzotičnom mestu, a sada se ukazala prilika i odlučio je da napravi predah od svakodnevnog snimanja serije. On je za ovo putovanje morao da iskešira tri hiljade evra, ali, kako piše Blic, Dušan nije žalio pa je spiskao čitav štek. Dušan nije žalio da odreši kesu, s obzirom na to da je vredno radio.

- Dušan je zaradio novac i nije hteo ni na šta drugo da ga potroši već na putovanje, na koje vodi prijateljicu. Putovanja su njegova pasija. Tamo će ostati dvadsetak dana, nakon čega se vraća u snimajuće dane koji će trajati po 15 sati. Zato mu je bio i potreban odmor. Oko tri hiljade evra ga košta ovo zadovoljstvo, ali Zanzibar je njegova davna želja. Prijatelji su ga kritikovali što će novac koji je štedeo godinu dana spiskati tako brzo, ali on nije želeo da odustane - kaže izvor pomenutog lista, a Dušan potvrđuje nevoljno njihovu priču:

- Tačno je da idem na putovanje, a o ceni nije pristojno pričati.

hellomagazin.rs Instagram