Danijela Dimitrovska o ljubomori: Oboje smo fleksibilni, ništa ne može da ugrozi naš brak

Danijela Dimitrovska o ljubomori: Oboje smo fleksibilni, ništa ne može da ugrozi naš brak

Autor: | 16/10/2018

0

Danijela Dimitrovska kaže da ona i Ognjen Amidžić do sada nisu došli u fazu da pomisle na razvod i da im brak nikada nije bio ozbiljno poljuljan.

Ipak, ona tvrdi da njen brak nije idealan, ali da se ne razlikuje od ostalih.

- Kriza nije bilo, ali u svakom braku postoje svađe, trzavice, ali ništa što može ozbiljno da ugrozi naš brak. To su neke svakodnevne gluposti, ko je šta obavio, nije, ostavio stvari negde usput, ko ide po Matiju... Kao i kod svih ostalih parova - kaže iskreno Danijela i dodaje da u njihovom odnosu nema mesta za ljubomoru.

Danijela je na jedan događaj došla bez Ognjena u isključivo muškom društvu, ali to njenom mužu ne smeta.

- Tu sam sa prijateljima, Ognjen je zauzet. On nema nikakav problem s tim, ali ni ja. Tu smo oboje fleksibilni. To su sve moji drugari, i on ima drugarice. To su sve velika društva i mi se međusobno poznajemo, tako da tu nema problema - kaže Danijela.

Ona je otkrila i to da kada Ognjen i ona zajedno izađu u noćni provod najčešće biraju neki dobar restoran, a ne libe se ni da popiju koju više.

- Zavisi od atmosfere i od društva. Ne izlazimo često, ali kada nam se ukaže prilika, volimo da se opustimo. Živi smo ljudi, kao i svi ostali - iskrena je Danijela. Njen i Ognjenov sin sada ima pet godina i trenutno ima hobi koji ga u potpunosti ispunjava i veoma raduje.

- Matija je super, trenira plivanje, fokusiran je na to. Uživa još malo, pošto će uskoro da krene u predškolsko. Kada mu se spomene škola, nije baš nešto oduševljen, ne znam ko mu je rekao da škola nije neko lepo mesto. Ja se trudim da ga razuverim - kaže mlada mama i dodaje da joj manekenski posao ne nedostaje:

- Ja sam to radila dovoljno, onoliko koliko sam želela, ostvarila ono što sam želela, sada veću satisfakciju imam u uspehu svojih modela koje sada ja formiram i čije karijere pravim - kaže Dimitrovska.

hellomagazin.rs Boško Karanović/Privatna arhiva