Marko Bulat čeka drugo dete: Zbog svega što mu se pre desilo ne želi da priča o tome?

Marko Bulat čeka drugo dete: Zbog svega što mu se pre desilo ne želi da priča o tome?

Autor: | 22/11/2018

0

Marko Bulat i njegova supruga Marija za nekoliko meseci dobiće drugo dete, pišu domaći mediji.

Kako Blic navodi, iako su srećnu vest o prinovi krili od medija, Mariji, koja je na sredini trudnoće, sada već počinje da se vidi stomak. Pevačeva supruga retko se pojavljuje u javnosti. Nedavno su se zajedno pojavili na modnoj reviji i Marija je sve vreme držala ruke prekrštene preko stomaka. Takođe, na fotografijama na društvenim mrežama nigde joj se ne vidi stomak.

- Istina je da je Marija trudna, ali zbog svega što im se ranije desilo ne žele da pričaju o tome. Pregurala je polovinu trudnoće a lekar im je rekao da će izgleda dobiti sina - rekao je pevačev blizak prijatelj.

Bulat se samo nasmejao kada su ga pitali da li mu je žena trudna.

- U studiju sam, snimam nove pesme. Bićemo večeras na koncertu, pa će te videti da li moja lepa žena ima trudnički stomak i sve će biti jasno. Odlučio sam posle mnogo laži koje su napisane o nama, da ne govorim o privatnim stvarima - rekao je Marko.

Podsetimo, bračni par Bulat prošao je kroz pravu dramu početkom 2017. godine, kada je ćerkica Dorotea ranije došla na svet. Marija se porodila u šestom mesecu trudnoće, a devojčica je provela tri meseca u inkubatoru. Na sreću, sve se dobro završilo. Marija iz prvog braka ima desetogodišnju ćerku Sofiju.

Možda je reč o traču, a možda su ove lepe vesti zaista tačne...

Foto Boško Karanović
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: marko bulat