Moskva kao srpski Holivud: Sloboda Mićalović se sprema da osvoji Ruse

Moskva kao srpski Holivud: Sloboda Mićalović se sprema da osvoji Ruse

Autor: | 14/01/2019

0

Glumica Sloboda Mićalović Ćetković nakon dva filma snimljena na ruskom govornom području u Kazahstanu i Jermeniji posvetila se učenju ruskog jezika i sebi zadala zadatak da taj jezik usavrši kako bi bez najmanje smetnje mogla da komunicira s ruskim agentima, glumcima i rediteljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on Sep 10, 2018 at 10:37pm PDT


-Sloboda ide na časove ruskog jezika, što je njen najveći cilj za narednu godinu. Ostavila je odličan utisak na kolege iz Rusije i autorsku ekipu filmova koje je snimala i čije premijere nestrpljivo iščekuje. Njoj je rad u Rusiji bio pravo zadovoljstvo jer je doneo nova iskustva, a tamošnji glumci su je odlično prihvatili - ispričala je za “Blic” dobra prijateljica naše glumice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on Dec 11, 2018 at 6:27am PST


- Slobodu su Rusi zapazili na jednom filmskom festivalu i od tada je sve krenulo. Stigao je prvi poziv za film, a onda i za drugi. Sada se nada jednom velikom angažmanu u Rusiji, gde ima izgleda da postane deo moćne produkcije u Moskvi. To bi joj omogućilo odličnu zaradu, kakvu u Srbiji može samo da sanja. Ukoliko usavrši ruski jezik, skoro je izvestan njen uspeh - kaže Slobodina prijateljica.

Inače, Sloboda je u nekoliko navrata istakla da je očarana ruskim predelima i uopšte zemljama u kojima je imala prilike da boravi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by †Меркулов Андрей† (@merkulov_andrew) on Dec 11, 2018 at 7:31am PST

Glumac Andrej Merkulov, s kojim će se Sloboda uskoro i pojaviti na bioskopskom platnu u fimu “Suncokreti” u kojem je odigrala glavnu ulogu, nije krio koliko je oduševljen lepom srpskom glumicom. On ju je na Instagramu kroz šalu i zaprosio, a Sloboda je to podelila sa fanovima.

-Ako se oženim Slobodom Mićalović, onda će nam kućna prijateljica biti Monika Beluči, napisao je Andrej u komentaru svoje fotografije sa Slobodom Mićalović aludirajući na lepo prijateljstvo Srpkinje sa slavnom italijanskom lepoticom.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/Sloboda Micalovic

Pročitajte još