Živojinovići ne žale novac za naslednika: Aleksandra odlučila u kojoj klinici će se poroditi

Živojinovići ne žale novac za naslednika: Aleksandra odlučila u kojoj klinici će se poroditi

26/01/2019

0

Pevačica Aleksandra Prijović, koja će sledećeg meseca na svet doneti dečaka, donela je odluku o klinici na kojoj će se poroditi.

Naime, ona će se poroditi prirodnim putem u poznatoj privatnoj klinici, a za porođaj će morati da isfinansira oko 3.000 evra.

- Aleksandra je najpre maštala o porođaju u Americi, ali je odustala od toga nakon što joj je lekar, koji joj vodi trudnoću, objasnio koje to rizike nosi sa sobom. Budući da je pevačici nakon samo nekoliko meseci konstatovana visokorizična trudnoća, zbog čega joj je uključena i hormonska terapija, zabranjena su joj i putovanja - ispričao je izvor blizak pevačici. Kako nam je rekao, tada je Aleksandra u dogovoru s Filipom donela odluku da se porodi u privatnoj klinici.


- Budući da je javna ličnost, nije želela da razmatra opcije koje se odnose na državne bolnice, te boravak u tim porodilištima. Novac im, razume se, nije problem kao ni tih 3.000 evra koje će morati da plati. Ovde će imati svu potrebnu negu, ali i privatnost - kaže izvor.

Aleksandra Živojinović: Promena imidža pred najvažniji događaj u životu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Jan 19, 2019 at 5:30am PST


Aleksandra se posavetovala s mnogim ženama, ali i koleginicama, koje su pre nje boravile u ovoj klinici i nakon što je čula samo pozitivna iskustva, prelomila je da se tu porodi.

- Za sada je u planu da se Aleksandra porodi prirodnim putem, međutim, ukoliko nešto krene po zlu, nije isključeno da će se on završiti carskim rezom. Poverena je najboljim stručnjacima i uz nju će na porođaju biti njen suprug Filip Živojinović - završava sagovorni za Alo!

Aleksandra Živojinović obradovala obožavaoce: Krčka se nešto novo, jedva čekam

Pevačici su zabranjeni nastupi i ona već nekoliko meseci ne radi. Muzika joj, međutim, veoma nedostaje, te je rešila da svoje fanove obraduje novom pesmom, koju uskoro završava. Sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je informaciju da se u studiju "nešto novo krčka", međutim, nije otkrila kada će tu pesmu i objaviti.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Miša Obradović/Instagram