Dragana Mićalović obožava svoju sestru: Za Slobodu i njenu porodicu uvek imam vremena

Dragana Mićalović obožava svoju sestru: Za Slobodu i njenu porodicu uvek imam vremena

27/01/2019

0

Glumica Dragana Mićalović kaže da za svoju stariju sestru Slobodu uvek ima vremena i da bi volela da podele ponovo kadar u budućnosti.

Kasija iz popularne srpske serije “Sinđelići” ovih dana vredno radi s ostatkom ekipe ove serije na snimanju novih epizoda. Iako ima malo vremena za sebe i svoje bližnje, trudi se da za svoju stariju sestru, glumačku zvezdu Slobodu Mićalović, uvek nađe vremena.

- Za Slobodu i njenu porodicu uvek imam vremena. Bilo da ja posle snimanja idem kod njih da prespavam ili se viđamo noću između njihovih predstava. Prosto, za to uvek mora da postoji vreme - kaže Dragana za “TV” magazin, i priznaje da priželjkuje da ponovo podeli kadar sa starijom Mićalovićevom.

- Zasad nemamo nikakvu ponudu. Ja bih to volela ne zato što je moja sestra, već zato što je kao koleginicu poštujem. I mislim da bi svaki glumac poželeo nju za partnera u kadru. Nas dve smo već radile “Nepobedivo srce”, ali nismo imale mnogo zajedničkih deonica. Bilo bi lepo - iskrena je Dragana.

Na seriji “Sinđelići” radi između ostalog i sa Lukom Racom, sa kojim se privatno druži, pa nas je zanimalo kako provode vremena na snimanjima.

- Svakog dana smo zajedno od pola šest ujutru do sedam uveče. Njega viđam više nego sopstvenu majku, pa smo poprilično upućeni u živote jedno drugog. Dobar je Luka. Dogodovština sa njim ima koliko hoćete na dnevnom nivou. Grudvamo se, igramo se “Otpisanih” u studiju. Imamo i Voju Brajovića, još i njega da uključimo u našu priču i potpuni smo - priča kroz smeh glumica.

Pitali smo Draganu da nam iskomentariše kuloarske priče da nju i Luka Racu povezuje nešto više od prijateljstva.

- Ma kakvi! Mi smo tamo svi kao porodica - naglašava lepa Leskovčanka.

S obzirom na to da je u ovom periodu preokupirana poslovnim obavezama, Dragana kaže da će neko putovanje da pričeka.

- Do marta zbog velikih obaveza neću moći na neko putovanje, ali sa Milicom Pavlović se dogovaram da u februaru, martu, pošto nam obema tada nailazi neki opušteniji period, zajedno negde otputujemo. To će biti pravo žensko putovanje - otkriva glumica.

Ona dodaje da ne bi imala ništa protiv da ponovo ukrasi neki spot Pavlovićeve, kao što je to učinila pre nekoliko godina.

- Nismo pričale o tome, ali ako se desi neka dobra priča, ako možemo da napravimo neki super glumački zadatak, naravno, zašto da ne - završava glumica.

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti