Jelena Đoković: Sve što deci treba su naša pažnja i ljubav

Jelena Đoković: Sve što deci treba su naša pažnja i ljubav

Autor: | 30/01/2019

0


Dolazak deteta je događaj koji kompletno menja život roditelja, a kako je sve novo i dešava se prvi put, veliki su i briga i strepnja da li sve radimo kako treba i da li činimo dovoljno za svoje dete.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/jelena-dokovic-zaklela-sam-se-da-svojoj-deci-necu-raditi-ono-sto-mi-je-smetalo-kod-mojih-roditelja/

Sa tim nedoumicama se susreću svi roditelji, dok je sa drugim detetom  sve lakše jer smo već jednom prošli kroz to iskustvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Nov 11, 2017 at 12:42am PST


Kako se osećala kada je postala majka i sa kakvim se nedoumicama ona susretala kada je rodila sina Stefana, otkrila je i Jelena Đoković.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jun 18, 2018 at 10:42pm PDT


-Kada sam prvi put postala roditelj, pratila sam sa dosta straha i stresa Stefanov progres i rast. Da li je napredan? Mislila sam da moram da mu pružim sve najbolje da bi bio najbolji. Vrlo brzo sam naučila da sve što im treba je naša pažnja i ljubav, i kad se igramo i izmišljamo priče, oni uče i o biologiji, i o društvu, nauci, matematici, umetnosti... i uče baš brzo! Zahvaljujući tom prvom iskustvu, sa Tarom nemam takvih strahova i sumnji, sve je mnogo lakše - iskreno je napisala supruga Novaka Đokovića.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram/Jelena Djokovic