Aca Lukas: Marini Tucaković iskreno želim da ozdravi i poživi što duže, sve ostalo je nebitno

Aca Lukas: Marini Tucaković iskreno želim da ozdravi i poživi što duže, sve ostalo je nebitno

Autor: | 09/02/2019

0

Kompozitori Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa su tužili Acu Lukasa zbog novca koji im duguje za pesme i sud je presudio u njihovu korist. Kako do namirenja duga još uvek nije došlo, poznati bračno-muzički par je tražio da se folk pevaču zabrani da na koncertima izvodi hitove koje su oni napisali za njega. Evo šta o tome kaže Aca Lukas.

– Tužen sam, a da nisam ni znao, suđeno mi je triput, a da nijednom nisam znao za termin i nisam se pojavio. Sve sam shvatio previše neozbiljno, jer nisam verovao da te dugogodišnji prijatelj, saradnik i neko sa kime i dalje sarađuješ u međuvremenu tuži i hoće sa te dovede do prosjačkog štapa, tako što hoće da ti uzme sve što imaš i što nemaš, rekao je, kako prenosi Blic, i dodao da je njegovu novu pesmu upravo Marina pisala.

https://www.instagram.com/p/BqDdKvknT9r/?utm_source=ig_web_copy_link

-Inače pesma Veran, izašla mi je pre nekih mesec dana. Pisac teksta je Marina Tucaković! Tekst plaćen 2.500 evra! Čudna neka saradnja! P. S. Užasno mi je žao da bilo šta kažem. A Marini, Bog mi je svedok, jedino sto iskreno želim je samo jedno: da ozdravi i poživi što duže! Sve ostalo nije bitno – zaključio je Lukas.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel /ATAImages/Luka Sarac/Instagram

Pročitajte još