Dajana Paunović preživela pravu dramu u svom stanu

Dajana Paunović preživela pravu dramu u svom stanu

20/02/2019

0

Voditeljka TV Pinka Dajana Paunoviće preživela je pravu dramu kada su nepoznata lica pokušala da joj obiju stan u kojem živi sa sinom. Paunovićeva se neposredno nakon ovog nemilog događaja uplašila za svoju bezbednost, kao i za bezbednost svoje porodice, ali sada je situacija drugačija.

- Sve je prijavljeno policiji, koja je na najprofesionalniji i najbrži način reagovala. Ne želim nikoga da optužujem, poslednju reč daće nadležne institucije. Mogu samo reći da sam sada apsolutno mirna i da se zahvaljujući nadležnim organima osećam bezbedno. Istraga je u toku i ne bih više govorila na tu temu - izjavila je Dajana za magazin „Scena”.


Podsećamo, voditeljki emisije „Svitanje”, koja se emituje na ružičastoj televiziji, nepoznata osoba obila je špijunku na vratima, a, kako je istragom utvrđeno, određenim alatom je ta osoba pokušala da obije i bravu na vratima. Ovaj neprijatan prizor je Dajana zatekla po izlasku iz stana i odmah je slučaj prijavila policiji. Istraga će utvrditi ko je pokušao da upadne neovlašćeno u stan poznate voditeljke.
Hellomagazin.rs/Marija Milenković Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/Dajana Paunovic

Pročitajte još

Najnovije vesti