Tajna originalne i nesvakidašnje venčanice Danijele Karić

Tajna originalne i nesvakidašnje venčanice Danijele Karić

Autor: | 13/03/2019

0

Njeno venčanje je bilo baš na Osmi mart. Na Dan žena naša pevačica je izgovorila veliko "da" muškarcu koji je na poseban način osvojio njeno srce i u haljini koja je jedna od najorginalnijih venčanica koju ćete videti.

Danijela Karić i koreograf Ivan Mileusnić sklopili su građanski brak. Mlada se pojavila u venčanici u stilu grčke boginje, a mladoženja u elegantnom odelu koji je koloritom bio usklađen sa njenom odećom.

Originalni modni izbor koji se ne sreće često na venčanjima zaintrigirao je mnoge.

- Ovo je bilo opštinsko venčanje i Ivan i ja nismo želeli da ono odvuče fokus sa pravog veselja i svadbe koju ćemo imati posle venčanja u crkvi na proleće, a koje nam je izuzetno bitno i važno. Tada ću nositi pravu venčanicu. Za ovu priliku smo želeli da budemo elegantni i dovoljno lepo obučeni da jednog dana, dok budemo gledali slike sa venčanja, imamo lepe uspomene - rekla je Danijela Karić za Ženu.

U nesvakidašnjoj venčanici izgledala je sjajno, a iza same haljine krije se neverovatno zanimljiva priča.

- Ova haljina je na neki način čekala ovakvu priliku. Dobila sam je od mame na poklon pre nekoliko godina, kada je ona insistirala da mi je kupi u jednoj radnji u Londonu. S obzirom da mi je tada bila komotnija ja nisam želela da mi je kupi, ali naravno, ona je bila uporna uz izgovor: "Neka, sine, naćiće se prilika za nju”. Bila sam na nju potpuno zaboravila i eto nekoliko dana pred naše opštinsko venčanje setila sam je se i odlučila da nju obučem - dodaje Danijela koja će sa suprugom Ivanom za nekoliko meseci dobiti dete.

Poznati par su na venčanju podržali porodica i prijatelji. A posle ceremonije usledio je svečani ručak. S obzirom da je Danijela u drugom stanju, medeni mesec će malo pričekati, a da je situacija drugačija, kako nam je rekla, sa suprugom bi se uputila na neku egzotičnu destinciju.

https://www.instagram.com/p/Bt24Uxjnvsj/

Pre nego što su sklopili brak, njih dvoje su pratili komentari da su "ludi od ljubavi" i da se tako zaljubljen par odavno nije video na javnoj sceni.

Da je Ivan pravi muškarac za nju, Danijela je shvatila posle jedne važne situacije.

- Kada je u jednom od naših razgovora na prvo mesto stavio naš odnos prema mom sinu Filipu i ćerki Moniki. Rekao je da mu je najvažnije da ga oni prihvate jer sve ostalo može da padne u vodu ukoliko sa njima ne budemo imali harmoničan, zdrav i iskren odnos - otkriva Danijela koja sa Ivanom očekuje rođenje sina.

https://www.instagram.com/p/BurxxXsnWD5/

 

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images